Prijava
   

Kokainka

Jaka rakija.
Nebitno od kog voća, bitno da je prirodna, što joj daje dobro voženje, i da nije razblaživana, što joj daje sposobnost da posle pet čašica obori i mrgu od 120 kila.

Komentari

Prob'o i ost'o živ :)+ za defku

uh, šamaro bi nos samo tako lolo
+++

Добар је кокс... А ракија ко ракија лоло

Крагујевачки сленг :)

Hahaha, vidi se ko je inspirisan. :) A ipak kvalitet od rakije za razliku od recimo brlje, ne? +

Наравно, кокаинка мора да буде врхунског квалитета, а брља може да буде и она троварица из пластичне амбалаже.

Slenguješ, andros, decxko!

+

Slenguješ, andros, decxko!

Видео сам да је то сад у моди, а ја сам без моде ко без сапуна!

To! A vidiš kako smo mi farmaceuti stoka... U onaj alkohol za dezinfekciju namerno turamo metanol da se ne mož' piti. Ne damo ni sirotinji da se napije... Đavoli.

То ме не би спречило да сам Рус. Они су за време Другог светског рата пили алкохол из антифриза кад заробе немачке тенкове. Док Немци нису видели то и почели да стављају отров у антифриз.
Ја сам адвокатче, па ми није фрка, увек имам ко ће да ми донесе :)

Naš' kako.... Antifriz je etilen-glikol. Jako otrovan i jedini protivotrov mu je alkohol etanol. :) Tako da su se u organizmu verovatno anulirali. :)
Uh, ja se vas bojim... Iako nemam razloga... Još uvek. ;)

Ето ти... А ја мислио да напишем дефку о доброј ракији, а научио свашта... Што ћу вероватно до сутра да заборавим.
Знаш како, углавном би требало да се бојиш :) Свако ко има посла са судом или сређује неке непокретности или слично, а нема среће да допадне код некога ко неће да га завлачи (а таквих је врло мало, на жалост), награбусио је.

Pričaj mi o tome... I kod moje bake, već je stara žena i samo ona ostala od njenih sestara, tu se razvlači neka imovina iz CG, nikad da nam isplate to što je država uzela pa da se podeli.... Nije ni čudo što se kaže traje sporo kao sudski proces. :)

Hahahhaha, ako ikada budeš popio antifriz, ne daj bože, naravno, ostaće ti u sećanju da te je spasio dragi nam alkohol. I to najbolje iz brlje. :)