Prijava
   

Kokica

Žargon za neku hiperaktivnu osobu koja ne može da stoji u mestu. Da ne bi došlo da zabune (meni su morali objasniti), ne misli se na kokice već na tepajući izraz za kokain. Ovakva osoba stalno nešto mora da priča, da trčka naokolo, skakuće, pravi u krajnju ruku čudne pokrete i uperuje prstom kao da je na belom. Jesam li spomenula da stalno mora nešto da priča? Nema veze, da to naglasim još jednom. Dakle, stalno voli da priča.

-I tako ti ja, draga moja, napecam punu kofu ribe, a on ništa! Ali ništa! Samo mu je jedna žaba zakreketala, valjda iz samilosti. Jaooooo... Neeee, sakrij se ovamo iza trafike, eno je ona kokica!
-Šta je to kokica?
-Ma to ti je... E... Sad si me zapričala, opazila nas je... Sad ćeš da vidiš šta je.
-Oooo... gde ste ljudi? E, znate šta ima novo? Kupila sam rolere, evo tu su.... *pokušava da skoči pa se preturi na njima* Ijao... Nema veze, to je samo ogrebotina, ovako mala... Hahahaha! Ups udarila sam te rukom, je li? Izvini... Znaš kako to ide.... IJAO! *prepadoh se, šta je sad* Eno ga autobus!!!! Nego, gde sam ono stala... Da roleri... Super su... E, sad se setih da vas poslužim rolerima, a? Oćeš? Evo *mlatara kutijom tura mi jedan u usta* Morala sam ovako, da ne kažeš ne... Nema to kod mene. IJAO!!!! *oped se prepadoh* Eno mog tate... Nego, znate šta još ima....

Znate nekog takvog... Ako ne, blago vama.

Komentari

Pravda za kokice, ko da minus, on je kukuruz +

da, kokice nas ne smeju na loše asocirati :)

А заборавила си да поменеш да много воли да прича :-)))

IJAO! *kako dobra defka*
+ :)

E, jbg. Nešto me amnezija hvata ovih dana. Pa, da naglasimo- strahovito mnogo voli da priča, i to uglavnom smorne stvari. Mislim da treba još jednom napomenuti da voli da priča. ;)

Hahahahaha! IJAO, Gogo, prestravi me, ženo božija. :) IJAO! Hvala. :)

Znate nekog takvog... Ako ne, blago vama.

Ја сам таква :РРР :(
+++++

Jao, jadna... ja umem previše da se uzbudim oko nečega... :)