Prijava
   

Kolega

To je covek sa kime delis radni prostor I provodis veliki deo dana.
Osoba koja zna mnoge pojedinosti o tebi koje mozda devojka nije upoznala a zena nece nikada saznati,u slucaju da si ozenjen. U mnogoljudnoj firmi uvek postoji neki Dobrica….Radisa…Krivina…Tuzibabic…pa u zavisnosti od svojih sposobnosti I nacina komunikacije se uklapas u njihovo drustvo…
Nista lepse nego kada sa kolegom sa posla raspalis trac partiju….najcesce je to Dobrica…on je tu kada treba da te saslusa,da dobar savet…njega zoves na rodjendan…slavu…..
Radisa je tvoj spasilac I covek koji je uvek spreman da te odmeni,zameni,pomogne,preuzme veci deo tvog posla…covek koji nema mira,I stalno je u pokretu….pa bar duplo vredniji od tebe….
Krivina je zanimljiv lik….ali I ako dodje na posao….mozes samo popiti kafu sa njim jer on vec ima obaveze van firme….i mora odmah da ode…njegova parola je: “da sto kasnije dodjes,moras ranije da odes..”….
Tuzibabic je malo kritican za druzenje….moras obratiti paznju pred njim sta radis,koliko radis,sta pricas…o kome sta pricas I mislis …jer verujem da ima moc citanja misli….. Pored toga sto radite u istoj firmi on se bavi I “pevanjem” odredjenim ljudima…

Rodja: “narode napolju je pakao,hocete na pivo posle posla..”?
Dobrica: ”naravno druze moj..”
Radisa:”e ja ne mogu zurim kuci,treba komsiji da pomognem,kreci gajbu..”
Krivina:”..ja cu vas vec cekati u kaficu prekoputa”
Tuzibabic:”…a gde idete?...jel vi tako svaki dan?...ko jos ide sa vama? ….nasao sam neke flase iza vrata, magacina,mora da su od vas trojice.?

Komentari