Prijava
   

Komentar jednog korisnika RTS-ovog sajta na najavu utakmice Srbija - Nemacka

Nasi

danasnji trening je otkazan zbog toga sto svi igraci imaju jace upale misica.

nakon 'jakih' priprema tempo protiv Gane ih je dotukao.

znaci danas samo lagano. ustajanje kad ko hoce. prepodne narodnjake pusta DJ Lane. Krasic za sankom sa viklerima na glavi. Bane ima svadbu u Mozambiku, sto je tu odmah u komsiluku. Zigic ide na unapred uplacen safari da se upozna sa daljnjom familijom. Stankovic po Pretoriji trazi restoran sa italijanskom kuhinjom; kaže da je za vreme utakmice sa Ganom izgubio celih 12 grama, mora se nadoknaditi. Pantelic je zakazan kod frizera od 9 ujutro do 3 posle podne. Milijas prostire ves od 9 do podne, posle podne je na horskom pevanju. Kuzmanovic je celi dan na probi u lokalnom kriket klubu, kažu treba im neko ko ima dobru oko-ruka koordinaciju. Subotic ima casove srpskog jezika. Kantara u sauni sa Rajevcem a posle ga ceka tompus i casa viskija sa Toletom. ostatak ekipe ce gledati TV u svojim sobama.

ponavljam nisam ja ovo smislio, ali je smesno :D Mala slova i znaci interpunkcije takodje nisu prepravljani, jer je text iskopiran.

Komentari

Избриши ово што стоји у примеру. Цео текст губи смисао.

Nusmi lupih kad pročitah naslov.

Definiciju sa takvim naslovom nije imalo ni poente čitati, ali nažalost sam pročitao i zažalio za izgubljenih minut i po života.

Mene je ovo nasmejalo....Stojke i Mrdja igraju PES, Obradovic pere sudove kao najmladji, Kacar gleda pornjave, a Danko Specijalko je posao do grada da kupi vuvuzelu, nije drugo nego mu je mladji brat trazio..

Kako god, mene je nasmejalo! Hvala sto si ovo tvoje otkrice podelio sa nama.

hahahahahhahahahahhahahahahha genijano! (nije defka, pa ne ocenih, al se slatko nasmejah!) :))))))

Mene je ovo nasmejalo....Stojke i Mrdja igraju PES, Obradovic pere sudove kao najmladji, Kacar gleda pornjave, a Danko Specijalko je posao do grada da kupi vuvuzelu, nije drugo nego mu je mladji brat trazio..

Суботић је најмлађи, он пере судове. Ем је и "странац". :)

Иначе, минус, ем је копипејст ем уопште није смешно. Бар мени.

što ste takvi ljudi? pa lepo omiljenimo ovo svi, lupimo plus, ovo bude defka dana i posle je modovi postave na naslovnu pa skinu, pa postave, pa skinu... a mi se smejemo. ne bi bio prvi plagijat na naslovnoj, šta fali?

Srbine , *ekstra.
Inace, -