Prijava
   

Komšije

Ljudi koji rastrube po celom kraju kad dovedeš švalerku i znaju u sekund kad si se vratio iz grada, a kad ti razbojnici polupaju kola ili obiju stan niko ništa nije video, niko ništa nije čuo.

Komentari

pofali li se ti nama ovo usput da imaš švalerku?

nije autobiografska.
ustvari, delimično.

nešto se razmišljam da maknem ovu definiciju, ne dopada se publikumu. Aj imate foru do jutra da vam se dopadne...

Ma, to se komšijama ne dopada! ;)

ostavih je preokrenulo se, kad sam objavio bilo 2:4.(editivo sam je malko po uzoru na jedan status čisto da bude dopadljivije za komše)

Даллси јебо илси крао лолололо
+++

Na ličnom primeru mogu ovo da potvrdim. Komšija je znao da sam se vraćala po kišober, ali kada su nam neki likovi došli na sprat i uzeli da RAZVALJUJU vrata pajserom, niko ništa nit' video nit' čuo. I policija se pitala kako je to moguće, još se zna kako u zgradi sve odjekuje.

ja bih ovo odabrala

neka odstoji malo, ne valja odmah;)
Turgenjev, ne smem da ti kažem.

Truleks komsije su uvek gadne.. ja sam imao srece da su svi (racunajuci i mene) starosedeoci i da se svi znamo dok u stan kad odem gledam da ne naletim ni na koga da izbegnem komsije jer ih ni ne poznajem... jedan vukajlijas ima komsiju koji je namerno truo tudje pse npr. Na forumu negde procitah...
Naravno splu!

A kad ti gori stan onda im drago. +

ja sam pobegao od ekstremno radoznalog komšiluka, jednu razroku (širokougaonu) smo zvali treće oko, a njenu snaju skrivena kamera, rad u dve smene, ništa im nije promicalo.
E, sad ja promatram jednu Milicu kad izvede da šeta kuče, poput ovog lika.