Prijava
   

Komšinica čismenka

Ženska osoba,(godine nisu bitne)kojoj je glavna preokupacija u životu ribanje,struganje,pranje,glancanje,etc.
Ne samo da to sve zdušno radi svakog dana,nego obožava i da priča o tome"u sitna crevca"(.."ee,a onda ti ja to iskuvam,pa u "Veniš",pa isperem u ružinoj vodici,pa...blablabla").
Prosečna žena se kraj takve persone u momentu smori,oseti kao poslednja aljkavuša koja je dozvolila sebi da popodne dremne ili pročita nešto umesto da pegla,riba ili takovećnešto.

Lepo kaže jedna pametna žena:"De mi pokaži bilo koju ženu koja će na samrti da kaže žaleći:"Što nisam više prala,ribalaa..ah!"

Komentari

Lepo je što se razumemo! ;-)))

+++

Mislim da svaka iole normalna ženska osoba ima ili prepozna tako neku iz okruženja..onda bež' koliko te noge nose ili počneš priču o Galilejevim transformacijama(!),pa čuješ samo."Ehkm...pa,dobro,idem,sad imam neka posla,,,",i u sebi drekneš :"JUPIIII"!:))

''И онда сам ти ја опрала већ две корпе веша..''(ставила у машину)..бла, бла.. ''Узела сам, обрисала прашину с винских флаша у подруму..Испеглала пешкире и јастучнице..Изгланцала радијатор, да знаш како је био прљав..А ти то никад не чистиш од паучине?'' Нолајфери своје врсте. ++++++

Moja mama ceo zivot samo nesto cisti, pere, pegla, usisava, zna hiljadu metoda za otklanjanje fleka... A na kraju pocne da kuka kako nista ne radim, i kad se ja ponudim da pomognem ona kaze: ,,Ne znas ti to dobro da uradis, pusti mene." :) ++++