Prijava
   

Komunizam

Ideologija koju Srbi uporno krive za svoje današnje probleme iako taj politički sistem nikada nije bio 'uveden' u zemlji Srbiji. Sistem koji je kod nas funkcionisao je bio skrpljen od svih mogućih političkih ideologija na čelu sa istočnom despotijom, tj. na čelu države se nalazio faraon. Pravi komunisti su izgubili živote tokom II svetskog rata ili tokom posleratnih čistki.

- Kak da vam kažem, majku vam Božiju, rešio sam da prihvatim američke milione i kažem istorijsko NE. Za nas više nema zime jer nam Ameri čuvaju leđa.

- Ali druže Tito, zar se mi ne borimo protiv takvih kapitalističko-imperijalističkih sila kao što je Amerika? Pa zar mi nismo komunisti?

- Ti sebi daješ za pravo da rušiš tekovine NFR Jugoslavije i da preispituješ put samouprave našeg naroda bedni Hadžistaljinoviću? Pa ja ovakvu veleizdaju ne mogu da oprostim! Ali danas sam raspoložen pa te neću streljati nego ćeš dobiti nagradni odmor na Golom Otoku. Doživotni.

- Ali druže Tito kako ću sa ovom jednom nogom, znate da mi je granata otkinula na Kozari? Kuda me vodite??? Druže Tito!!! Gospodaru? Svemogući?

Komentari

"Hadžistaljinović" :D
ovo može posebna defka samo za to :)

Takoje, ja sam taj SVEMOGUĆI DRUG GOSPODAR!!!