Prijava
   

Konferencijska veza

Kada razgovaraš telefonom, a svi prisutni ti dobacuju šta treba da kažeš- pa ne čuješ ni sebe, ni njih, ni sagovornika, ni svoje misli... Oni koji nisu bili prisutni, a čuju da se nešto dešava, ostavljaju sve poslove i potrude se da budu prisutni i da učestvuju u konferencijskoj vezi.
Za mene je to veoma naporno i uglavnom je razlog zbog kojeg se više nisam javljala na fiksni telefon. Onda su izmislili bežični i spasili me muka. Sada se javljam na fiksni. Ako im, kojim slučajem, padne na pamet da me jure po kući dok razgovaram- neće im uspeti, jer sam najbrža.

Komentari

A to ti smeta, je l'? A nije ti smetalo kad smo, kao deca, zloupotrebljavali istu tu napravu i zvali ljude u sred noci trazeci Dzonija? :D Odlicno, kozo :)

He-he-he-he
Sve se lakse podnosi kad si mladji!
Sve je lako kad si mlaad.. :))

Hahaha, joooj, za mene je to katastrofa. još sam gluva na jedno uvo, pa moram da sklanjam slušalicu da bih čula šta neko hoće da kaže, za to vreme ovaj na telefonu ispriča kule i gradove... Haos. :) +

Hahaha, joooj, za mene je to katastrofa. još sam gluva na jedno uvo, pa moram da sklanjam slušalicu da bih čula šta neko hoće da kaže, za to vreme ovaj na telefonu ispriča kule i gradove... Haos.

Uf, dobro je, mislila sam da se samo meni to desava! :D

Ako nešto mrzim, to je da mi se mešaju u razgovor dok pričam. Daj bre, sačekaj da završim pa ću ti dati čoveka, a ne ono iz druge sobe: ''I pozdravi ih sve puno...'' Grrr. :)

I pitaj ovo i pitaj ono i kada ce da dodju.. :PP

Najgore mi je bilo kada sam nešto pričala sa mojom drugaricom i brat se bukvalno ubacio u vezu i lupio: ''Marija, pa i ti jedeš pirinač, je l' da?'' To je bilo pre tri meseca kada nisam htela da pojedem neki njegov pirinač sa KAKAOM. I to slan.... Hvala Bogu te sam ja ostala sa njim i ćalom za praznike, dok je mama otišla kod njene mame da se odmori od nas. Ladno jede pirinač sa džemom i kakom i vegetom! xD

Hvala Bogu te sam ja ostala sa njim i ćalom za praznike, dok je mama otišla kod njene mame da se odmori od nas. Ladno jede pirinač sa džemom i kakom i vegetom! xD

A zato si ti smorena? :))
Bas sam se pitala zasto.. :)

kakom

Progutala si jedno slovo, pa ispada da tvoj brat jede kaku. :D
Pardon, ali ovo mi je urnebesno smesno.. :D

Uglavnom sam hiperaktivna, sem kad nisam, a to je dosta često, taj sam nadimak sebi iz glave lupila i ostao evo, do sad. Na kraju mi žao da menjam. :)

Na kraju mi žao da menjam.

Nemoj da menjas, svi vole paperjasto. Zezala sam se. :)

Pardon, ali ovo mi je urnebesno smesno.. :D

Ahahahahahahahahahahahahaha! A, 'bem ti ovu tastaturu na faksu, stalno pravim greške! x) Nije kaka, nego kakao. :)

Nije kaka, nego kakao.

Nadala sam se da nije kaka, a pretpostavila sam da je kakao. :D

Hvala, Mirhuana :)

ovo je stvarno dobro, + i *

Hvala, stevane! :)

Dobra defka +++

Hvala, Agilni. :)