Prijava
   

Konstruktor šuljeva

Osoba koja se uvlači u deo tela južno od kičme svima koji su ili bi mogli biti od koristi ili im je položaj viši od položaja pomenutog konstruktora.
Običan uvlakač je, takoreći, pripravnik za konstruktora šuljeva. Gde on prođe, tu kurcu sreće nema (za gej populaciju ovo važi i u bukvalnom i u prenosnom smislu).
Zadržavanje u predelu tuđeg rektuma omogućuje mu inovativno preslaganje i dodavanje novih šuljeva sa pomnim održavanjem istih.
Interesantna stvar je da ga vlasnici šuljea ne primećuju dok ne bude kasno i dok se ne izdigne po položaju iznad njih. Posle toga se osećaju uglavnom iznenađeno, k`o govno kad se pusti voda.

- Profesorka, nisu tu Milan i Pavle!
- ...Plašim se da te nisam ništa pitala...
- Pazi ovog kostruktora šuljeva...

- Jeste, direktore, baš ste to dobro rekli, samo da zapišem da ne zaboravim...
- (šapat) Makni mi ovog konstruktora šuljeva, samo mi još on fali na sastanku sa strendžerima...

Komentari

Прва.
Свака критика је добродошла.

Meni se ne dopada ni sam naslov, kao da je izmišljena sintagma za ovu priliku.

A o poltronima (što u slengu, što ne) je bilo sijaset definicija, sigurno. Znači, ništa novo ni u sadržaju ni u primerima...

Izvinjavam se ako je "konstruktor šuljeva" široko rasprostranjen termin, kažem, meni deluje veštački, nikad nisam čuo da iko to izgovori.

Dao sam ti plus jer je generalno dobra defka. Ok, malo prežvakana tema, čitaćeš, videćeš šta ima šta nema...

Svaka čast, meni je trebalo 20+ definicija da provalim da može da se linkuje, a još nekoliko da provalim kako se to pravilno radi.

Sad nemaš kud, ti kad si počinjao imao si ktitora mogao si da grešiš do mile volje. A i piše, dole desno, kako, čini mi se...

Ovo što kaže Deki. Dobrodoš'o, heheh

Хвала свима на коментарима.
Слажем се да није распрострањено али ни "прототип" није било распрострањено док га један мој другар није лансирао, давне `96. Изникло је из правог живота, имамо колегу са датим надимком. Хвала Булгаков.