Prijava
   

Kosijaner

Osoba koja ima dugu kosu, a nije ni žensko ni Legolas. Obično je roker, metalac ili metal-folker, (Aca Lukas). Kosijane se razlikuju od Legolaskih frizura po tome što su neuredne i raspuštene. Mogućnost da budeš klasifikovan kao padavičar se povećava za 3000% ako imaš kosijanu.
Svrha kosijane je da kosijaneru upada u oči, da mora da je fenira po 3 sata nakon svakog pranja zimi, da se linja ljudima po nameštaju i da ga čini što primamljivijim plenom za pajsere u plavim uniformama kada se smore, pa često znaju da ga otmu sa ulice, ošišaju "na marinca" u marici i takvog izbace napolje.
Sve to kosijaneri trpe, da bi mogli da slemuju k'o ljudi kad odu na koncert neke metalike, (ili kada oni sami sviraju neku svoju metaliku).

Komentari

Ha,sad ce se neki metalac naci uvrijedjen :D

e + ali nije tacno da mora da bude neuredna i nikakva kosa ne lupaj sad! :)
ima kosijanera koji vole svoju kosu i cista je samim tim.. :)

Моја коса није ни неуредна ни вашљива,ај једном су ме наватали пандури и одузели ми нож(швајцарац)зато што нисам имао личну карту. +

e brate kad kazemo metalika (matellica) misli se na bend,a kad zelis da kazes metal muzika onda samo metal ili metal muzika nije bitno,metalika (metallica) je bend..

Znaš kako, da su panduri IKADA probali da me potšišaju, danas bi ih sve gledao po bankama i klubovima kao privatno obezbeđenje. Prijavljujte pandure za maltretiranje! Leteće sa posla PROVERENO!!! Jedva čekaju da ih šutnu, ima ih viška!