Prijava
   

Kosovo

Srce Srbije.
Teritorija koja kad je bila nasa, a bila je poznata uglavnom po tome sto su nasi prodavali imanja i kuce za ludacke pare, samo da bi pobegli odatle, mahom u Beograd.
Posto je i tada bilo patriota, oni su Siptarima prodavali svoja imanja za i po par desetina puta vece novce nego sto je prava vrednost i time su zasluzili pohvale za patriotizam.

Gologuzija koja nije imala sta da proda, ostala je dole, dok ih nisu na kraju isterali, a da pritom nisu ni zaradili.

Oni koji su najvise zaradili, sad su najvece patriote i najvise im nedostaje Kosovo, iako ih niko ni puskom ne bi naterao da se ponovo vrate dole.
Gologuziju niko ne pita...

Komentari

Moje nepodeljene simpatije autoru.... :-) +!

Slažem se i sa tobom i sa Kurdom. Srce Srbije prodato za debele pare, možda za potrebe transplantacije Albanije. Jadan taj srpski živalj koji je ostao na Kosmetu. Mislim na one koji su zaista ostali, a ne na ove koji žive u Beogradu a primaju plate u K.Mitrovici (naravno tri puta veće od prosečnih za Srbiju).

e bravo.Posteno su ga kupili!
+

Ma boli me kita za to Kosovo!
Naravno da su ga kupili,kad su nasi bili pohlepni i jedva cekali da prodaju zemlju.Ko normalan je ikada zeleo da zivi dole?Kosovo ce i za 200 godina da bude supak evrope i nema te sile ili bogatstva koje ce to promeniti.Oni koji veruju u karmu,objasnavaju da je to kazna za sve zlocine koji su dole cinjeni kroz vekove,kao i nase ponasanje prema siptarima od 45-99 godine.Ja sam imao prilike da vidim kako su nasi silovali,pljackali,ubijali i to pripadnici policije,ne samo paravojne jedinice.Srbi su se toliko bahato ponasali,da nije ni cudo sto nas mrze.Kosovo je izgubljeno zato sto smo to i zasluzili.
Licno sam gledao kako policija pljacka albansko selo,kako siluje zene i spaljuje im kuce.Posto nisam eleo da ucestvujem u tome ,izgubio sam sluzbu,a zamalo i glavu...

Ovo sam morao da ti omiljenujem.

Koliko vi ljudi ne znate ništa a više vam i ne vredi objašnjavati.
-

Bitno je da ti znas kurajberu...Zao mi je s to to tvoje znanje nisi podelio sa nama,da se malo smejemo glupostima.Ajde sto su nekada prodavali zemlju na Kosovu,nego to i jos uvek rade!
Kosovo je prokleta zemlja i Srbija ce poceti da napreduje tek kad se tog zla oslobodi.Manastiri i crkve koje su dole ostale,treba ostaviti siptarima,da im donesu srecu bas kao sto su i nama donele,sve zajedno sa popovima i ostalim svestenickim kadrom.
Nasi treba da se izbore i da oko svih vecih manastira naprave crkvene drzave,gde bi mogli da proteramo sve popove iz Srbije,pa neka uzivaju u srcu nase zemlje i prestanu da kenjaju po ostatku!