Prijava
   

Kraj sportske euforije

Tradicionalno najteži udarac za najveći deo punokrvnog Srblja. Slom. Tragedija. Porast nasilja na svim poljima, u narodu rastu tenzija i podiže se mutni talog beživota, ulice su tihe, vazduh zloslutan - čak i političari izbegavaju da stanu pred kamere, iako je već uveliko počeo sedmi mesec predizborne kampanje. Dan posle sutra. U apoteci trljaju ruke i dižu bensedin za 40 dinara. Vinjak se razgrabi do pola devet, u dnevnoj sobi delikatna situacija - ćale otvara četvrtu kutiju monte karla, keva zakuvava dvanaestu litru kafe. Šta ćeš, vraćaš se u krevet i nastojiš da budeš očajan preko mere, ali - ne ide. Slabo se solidarišeš sa ostatkom nacije i to te pogadja čitavih pet i po sekundi. Gledaš kroz prozor, pusto..Deca ne idu u školu iako je sreda, na poštedi su - Novak ispao od Vavrinke u osmini finala. Odbojkašice savladala uvek neugodna reprezentacija Kube. Asmir Kolašinac završio peti. Seča vena, gore kontejneri.

U kafićima klasična muzika, dominiraju Šostakovič i Smetana, pink menja programsku šemu, na farmi, učesnici spuštaju intenzitet svadje na 25 decibela. Beogradska hronika počinje sa minutom ćutanja, fudbaleri izgubili od Letonije tri - jedan, ali na to niko ne obraća pažnju..

Osam promašenih trojki Teodosića prouzrokovalo isto toliko srčanih udara, mahom sa tragičnim epilogom. Iz nabubrelog oblaka sipi tamna, plesniva kiša. Nema sunca. U Kurtalićima rodjeno dete sa okom na čelu, Tisa počela da teče uzvodno. U znak solidarnosti sa srpskim narodom, madjarska policija obustavila batinanje žena i dece na Horgošu. Vlada u krizi, premijer uputio protestnu notu sportskom savezu Litvanije. U krvi potištenog naroda bude se drevni nemiri, oživljavaju stara neprijateljstva, starci odlaze u baštu, vade iz zemlje davno zakopane mauzerke koje su zaplenili u prethodnim ratovima, okupljaju sinove i unuke pod istu zastavu, ljube uplakane supruge i majke i uz rakiju i pesmu kreću put Bugarske.

- Jesi gledao basket sinoć?
- Ma jesam, mamu mu jebem..Aj vidi je l počeo rukomet na drugom.

Komentari

Odabir na prvi plus. Bravo za ovo Melkijades.

Mislio sam da napišem u nešto drugačijem tonu, al aj neka ostane ovako.

Ne, ne. Tačno ovako. Ovaj ton odgovara jučerašnjem porazu kompletno. A taman ima par smešnih detaljčića ubačenih, kako bi se ipak malo razbila. Odlično je.

plus na naslov :)

Ako Bojana Jovanovski ne osvoji Šangaj, ja prosto ne znam šta ću sa sobom :)

Spremio sam bočicu sa otrovom u slučaju to da se desi.

Šta se igra u Šangaju?

sad ne mogu da ukapiram da l hoćeš da kažeš da cela ta pričica oko potresenosti prođe već sutradan (na osnovu primera) ili da se ljudi previše i predugo opterećuju zbog ''neuspeha'' (na osnovu karikiranja iz primera)? pošto mi se čini da u narodu i ne ostavlja uopšte dubok trag sportsko razočarenje. baš ono, kratkotrajna tuga
mislim, plus sam dao.

jebote, kolko sam nefunkcionalan, mučim se i da sastavim ovih par jadnih rečenica kojima bih izrazio stav. nadam se da je to jer je rano jutro inače mora bataljujem pljuge

al' brate, kreću put Bugarske je apsolutna pobeda :)

U apoteci trljaju ruke i dižu bensedin za 40 dinara.

Проклета фармацеутска мафија! Лололо

Kratkotrajna tuga, svaka četri dana.

Kad pre odabrali sunce ti... :)

nema se tu šta čekati, stara škola moderisanja :)

Bruce jesi u pravu, a koliko još definicija možeš danas da napišeš? 50? Mene nervira što moram da čekam 21 sat da pišem zbog limita od 1 po danu. :P

Ovako, dao sam + i ne čitajući, jer imam poverenja u Kurajbera. Nijednom se nisam pokaj'o što sam dao + na ono što je on odabrao. Dobar mod.

Slažem se s tobom, mada sam ja prvu odabranu dobio tek nakon sto i nešto napisanih, a i to verovatno da bi me neki moderator skinuo s dnevnog reda. Doduše, 49 odabranih na 3K napisanih baš i nije neki poseban prosek :)

Jebiga, dok sam moderisao imao sam običaj da autorima kao što si ti pronađem nešto za odabir. Sad to više ne mogu.

Ovako, dao sam + i ne čitajući, jer imam poverenja u Kurajbera. Nijednom se nisam pokaj'o što sam dao + na ono što je on odabrao. Dobar mod.

Što jes' jes' :D

Ja koliko vidim imaš 1747 defki /49= 35. Znači ja bi trebalo da imam 1,4 odabrane po proseku.
Imam i ja dvadesetak groznih na grobu.

Znam. I ti, i Agilni, i svi su hteli da su mogli... Bilo nekad 30 moderatora, sad se svelo na 8 od kojih Kurajber, Fejs, Truć i Urrad odabiraju, ovi drugi češaju jaja...

imam nešto oko 900 na groblju, a imam i dva-tri dupla sa po par stotina defki :)

Nakon 100 i nešto napisanih? Au, neki 2-3, i odma odabir, neki napišu 200 defki i čekaju...

sve ti džabe brus
jašim te pokido

Ja duple nemam niti ću ih praviti. :P
Pa dobro, trud ti se isplatio, vidi se po rangu...
Što te razmodovaše?

Jašim nije normalan, drmaju ga hormoni pubertetski pa pun ideja. Malo se sad prokurvao pa manje piše :)

Ali Owlman je veoma ozbiljan autor, ni malo se nije šalio.

Dr. Who je najgori, on je pisao najveća sranja :)

Što te razmodovaše?

Prekoračio sam vizu, krajnje vreme je bilo da odem :)

Što te razmodovaše?

predlago previše postera
a to se ovde, pre ili kasnije, završi banom ili razmodom

Predlagao postere, zajebavaš?
A kakva viza? Napustio si bio sajt ili... :(

A kakva viza? Napustio si bio sajt ili... :(

Истекао је Брусу уговор, а Каизен је једино могао да му понуди ветерански максимум јер таква су правила, он је ипак решио да се пензионише и тако... :)

Aaaaa, shvatam. Kad budem tog ktitora uplatio neće mi biti dosadno. Sebi postere neću odabirati, ali barem ću gej likove i vređače maknuti sa sajta.

E ušla sam samo da vas pljunem! Uništili ste sajt! Jadno. .!. Klanovi, povezani uglavnom sve jedni isti ... mnogo ružno. I tužno. Jebi ga Vuče ispušio si ga...

Bravo, Melk!
Prosto brilijantna!

AVVL zašto?
Bruce našao sam nešto što ću da definišem čime ću pokušati da dobijem odabranu.

Plačem, brt, :((
Zajebavam se, minus

ne leži mi defka

Jesi riba što se ne solidarišeš sa narodom i vekovnom patnjom. A i modovi, kad smo dobijali brže bolje ste okačili poster Srbija-NATO 5-0, a sad ovako. I svi bi potrčali pod balkon da je bilo zlato. Preletači ko da ste bivši članovi DS-a.
serem, odlicna je definicija.

A i modovi, kad smo dobijali brže bolje ste okačili poster Srbija-NATO 5-0, a sad ovako.

Paradoksalno zvuči, ali ovim taman opravdaš odabir :)

Dajte Leba i igara +

Ovo i na Fejs da se turi.

Au bajo ala si pokidao defku. Svaka cast. Samo, kako si smogao snage da uopste kucas po tastaturi danas... Ja otvorio drugi vinjak.

A što su melkijadesove definicije skoro sve na groblju božemeprosti?

Šta je ovo ko da sam se teleportovo u 2011'tu.. Defka mi je u tonu sa današnjim danom, koji jeste vremenski bio sunčan ali je za svakog bi tmuran i posran.

Ahahaahah, sa posla se logujem da ovo metnem u omiljene, neprocenjivo..+++*

Prepohvalno. + naravno

izuzetna stvar
+++ *

Okej, prebrojali smo se, nema nas ni dvesta, aj sad stavite nešto novo na naslovnu.
Plus na defku.

nema, Džoniju crk'o komp, a ostali ne dolaze

Čitajte ispočetka, ima zanimljivih :)

Dobijo sam 3 plusa otkako sam napisao "pu bre"! Nešto se događa!