Prijava
   

Kriminalna organizacija-"nakurčeni klinac"

Loše organizovana razularena gomila "hijena" sličnog izgleda i naglaska. Bavi se veličanjem svoje gluposti, ratova i kriminala, a mrzi policiju, školu i nesrpski živalj. U slobodno vreme pripadnici ovog stada "rade šljaku", pokazuju manjak intelekta na internet stranicama i drkaju na leguju i Al Paćina. Kada su u stadu veoma su agresivni i skloni nasilju, 'oće napasti. Mogu biti naoružani i veoma opasni. Retko se sreću van stada, a tad vode psa sa sobom, za koga su ubedjeni da pomalo liči na njih(ako se zagleda čovek). Na opšte iznenadjenje njihovih bližnjih čitaju knjige, a omiljeni i jedini autor je Marko Lopušina(potražite opus ovog autora). Veoma ih je lako uvrediti i tad postaju razdražljivi, dovoljno je da kažete da je Arkan mrtav ili da film "kum" nije radjen po istinitoj priči.

Možete ih zateći u "popularnim" klubovima(ako ih obezbedjenje pusti) kako troše ćaletovu crkavicu na pića male zapremine ili anglosaksonskog ukusa, dok bacaju "uvežban" pogled po ostalim gostima.

Komentari

Kao prvo šta imaš protiv legije?
Kao drugo,film kum jeste rađen po istinitoj priči.Postoji i verzija "Priča o kumu" gde je prikazan pravi don korleone,koji se u stvari zvao džozef bonano.
Don korleone je samo urađen po uzoru na njega.
Toliko od mene.

Film kum nije radjen po istinitoj priči, štaviše nema nikave veze sa istinom! Protiv legije nažalost nemam ništa efikasno!

(Lepo sam napisao da znaju postati razdražljivi)
Toliko i od mene.

Šta imaš protiv legije, hahahahaha! +

"Priča o kumu" je rađena na osnovu životne priča pomenutog džozefa bonana.
Don korleone je samo verzija tog istog čoveka,ali sa drugim imenom.

I nisam razdražljiv,što se mene tiče piši šta hoćeš.Ja samo iznosim svoje mišljenje.

Film "Kum" je rađen po romanu "Sicilijanac",Marija Puza,delimično istina priča.
A ratove,i one koji su se borili u njima,nemoj trpati u isti koš sa "nakurčanim klincima",molio bih te lepo.

Momci, radi li se ovde o legiji ili Legiji?

Kakve veze ima o kome se radi?

Radi se o Legiji,koliko sam shvatio.Ma nije bitno,izgleda da svako ima svoju verziju istog filma i knjige.Koja je prava,niko ne zna.

@prase

Radi se o legiji(nečoveku)

@Bobyy

Delimična istina u romanu, još delimičnija u filmu. Nema veze sa istinom! Ne bih toliko insistirao na tome da se ne razumem u temetiku.

Nisam ih ni stavio u isti koš!

Dajte mu po plus i da se razilazimo.

BAVI SE VELIČANJEM SVOJE GLUPOSTI,RATOVA......trpao si Francky Stamatoviću(he,he,he),jesi.
A ko je čovek ako je Legija nečovek?Možemo ovako do ujutru,nema smisla.

Ne možemo do jutra, poenta teksta nije bila u legiji, a ni u ratnoj tematici...a verujem da ti to dobro znaš!

Meni je najzalije sto ljudi koji su ginuli u ratu braneci ono sto su verovali da je njihova teritorija, ostanu iza neke budale ili ratnog profitera. Sta imam protiv legije? To sto je pola klinaca koji su navuceni ili vec poumirali zavrsili na dopu koji je on sverao sa svojim drugarima. A njegov lik i delo najvise postuju oni koji ratiste nisu ni videli.

Svaka čast. Odlično kobjašnjeno! Ovakvi klinci u 90% slučajeva odrastaju u poslušnike i kasnije su na pooslu večito manji od makovog zrna i momentalno se ukenjaju kada ih pozove šef. I ,kasnije, obavezno glasaju za onoga ko je već na vlasti! +++