Prijava
   

Kristijana Amampur (CNN)

Najveći globalni maneken genocida, kod nas već pomalo zaboravljena (nije ni čudo koliko su digli graju ovi lokalni). Najbolji primer one stare kletve - dabogda ti zemlja bila na CNN-u.

Bosna, Kosovo, Ruanda, Darfur, Zimbabve, Majnmar, Tibet...
Bio nedavno neki njen serijal gde su se pojavljivali naši "prijatelji" tipa Holbruka. Zadovoljan sam purgativnim svojstvima te emisije.

Komentari

Bravo Duše, gde "iskopa" baksuza?!
Naravno, ne znam da li si upoznat da se skot u međuvremenu udao za onog idiJota Džejmsa Rubina, pa je kao svaka dobra "bulka" uzela idiJotovo prezime?
Živeo Ti nama!!!

Ma iskopali ga oni iz CNN-a... ja tamo obično gledam koliko su duboko u govnima što se tiče krize, kad ovi izbaciše njeno plakanje nad "žrtvama tiranije"... nije ni smešno, onaj klića je to vešto radio. pusti da se kriza razvija i onda ga kao "prozivaju" skotovi tipa kristijane - "predsedniče, kada ćete učiniti nešto"... onda na istom CNN-u prikažu kolone albanskih izbeglica kako u julu beže po snegu visokom dva metra i predsednik "učini nešte" - jebe nam kevu :mad:

He-he-he... a šta na ovo kažeš:
"Vlasnici kapitala i biznisa kod radnika će potsticati i stimulisati potrebu da kupuju njihovu skupu robu: stanove, kuće i tehnologiju, obvezujuci ih pritom da ulaze u skupe hipotekarne kredite do nivoa neizdrživosti...
I na kraju ti neplaceni dugovi će izazvati bankrot banaka, koje će morati biti nacionalizovane, a država ce onda krenuti putem koji vodi u komunizam..."

(Karl Marx, 1867. Das Kapital).

he he he... zanimljivo... a drugovi Polson i Bernanke (američki ministar finansija i guverner Feda) su mu dali za pravo - 700 milijardi dolara