Prijava
   

Krpiti kurton

Jedva sastavljati kraj sa krajem. Nemati novca ni za osnovne životne potrebe. Preživljavati i boriti se svaki dan za golu egzistenciju. Nemati ni za lebac. Ostati švorc. Totalni bankrot.

"Dosta mi je više proseravanja gomile "studenata" kojima mama i tata kupuju diplome, koji stanuju privatno, studiraju večno, glume alternativce, nose starke od 7000, farmerke od 4000, majice od 3000, narandžaste i crvene lenonke koje ko zna za koliko su im uvalili preduzimljivi trgovci, frizura im košta 4000 minimalno i troše po 5000 dinara dnevno, a kenjaju kako nemaju para i sede u parku i krpe kurton!!! Nosite se u pičku materinu i vi i vaše lenonke! POZERI! Nabijem vas na ovu moju rokersku kitu na kojoj je kondom od 10 dinara!"

Komentari

Svaka čast, plus/omiljeno bez razmišljanja. Pokidao si!

ja mislim da sam i previse blag...

Lepo si to sročio. Samo mi reci ko prodaje starke za 7k?!

"Moja koleginica kad sam je pitao gde mogu u BG-u da kupim jeftine starke(misleci pritom na neki buvljak i slicno, da me uputi posto nisam iz BG-a), rece neki lokal i kaze tu su najbolje i najjeftinije u gradu krecu se negde od 5000 din, i kaze ove moje sam uzela za 7400"

sve me ovo podseti na onu epizodu south parka kada su otvorili neku radnju za emo klince pa svi poceli da kupuju tamo, tako se i ovo komercijalizovalo

Ne ispati se pucati preko 1000 dinara za patike... 2x kupujem starke od 5000 i pocepapam ih posle 2dana... Od tada buvljak for the win!

šta je gremline?

Krkno si ga u bulju! +

toliko si krpio kurtone pa sad ides 14 dana u pariz i obilazis evropu

kondom po kondom, nakupi se... :)

ma bolja je fora kad je neko "panker" pa hoce da izgleda onako troo, potrosi 50 soma dindzi na "opremu" (marte od 20 kopci, kozne lone, rokerica, friz) i onda izadje u grad i zali se kako sistem unistava sirotinju xD

Long live rock'n'roll!!!
:+)

Btw, ja imam starke od 1000 koje mi dao drugar pre 3 godine, njegovoj sestri bile velike. Ha! :D

Ekstra defka i odličan izraz +

Greškom dadoh plus. Izvinjavam se.

ЈЕБИТЕ СЕ МАНЕКЕНИ, ЈЕБИТЕ!

+

E pa nabijemo i mi tebe, rokeru!

samo napred+++++++