Prijava
   

Ktitor

Da me grom ubije ako se setim koja je bila "firma" u pitanju, verovatno su pravili neki ubogi nameštaj, ali "Ktitor" je bio efikasno sredstvo za plašenje dece tokom devedesetih, jeziva reklama sa Čkaljom koja se vrtela u pauzama između igara u "Slagalici", odmah posle prijateljskog glasa Miće Orlovića i "Prizminih" gedžeta za starce.

Čkalja sedi na stolici, cerekajući se kao neka Danteova zver, te progovara "Malo morgen bih se vozio oko sveta da nemam Ktitor stolicu!"
Potom sledi demonsko "HO HO HO HO HO KTITOR" i nijednom malom detetu posle toga niste mogli lako da objasnite koliko je Čkalja, bogdamudušuprosti, jedan mnogo smešan i zabavan čika.

Komentari

hahahaha... i ta, i jebeni tedonal!! +

И Југодрво, и Металинекс намештај, и све у пизду материну.

Jugodrvo-ugodrvo-dodrvo-odrvo-Jugodrvo-o-o!
Marketniski strateg koji je osmislio tu reklamu treba da bude streljan i to kamenovanjem.

"Бошњачки. Ми правимо намештај."
И фаца оне одвратне женетине када на питање "скуп?" одговори "најскупљи".

Joj kad se setim,Boze sacuvaj.
+

Ааххахаха да да да, да нису биле цигаре? ++

Ја сам готивио ту рекламу. Оно, била ми је некако моћна. :Д Нисам се плашио, знао сам већ какав је Чкаља лик, ал' могу да разумем ове који јесу. +

Готивио сам и ја, али сећам се гледао сам једног клинца како доживљава прединфарктно стање од Чкаље, да сам снимио и да је тада било Љотуба фаца тог малог би данас била меме :Д

Sećam se onog dubokog glasa, hahaha. A uopšte se ne sećam da je Čkalja bio u pitanju, samo to duboko ''Ktitor'' znam da je išlo.