Prijava
   

Kultura i vaspitanje naseg selektora

Pošto je opšte poznato da je naš selektor Pižon nepismen što vidimo pred neku utakmicu, a njegovu kulturu i vaspitanje vidimo posle utakmice. Kada nema opravdanje za lošu igru svog tima on obično vredja novinare na sve moguće načine kako bi dokazao svoju taktiku koja mu obično ne uspe.

-Novinar: Gospodine Petroviću, ovo je 7. utakmica u šampionatu da ste igrali 0:0. Mogli smo uočiti jako nepovezanu igru u vašem timu, pa mi recite...zbog čega tako zatvorena taktika?
-Pižon: Pa šta oćes?! Šta vas briga za moju taktiku, ja sam zamislio da igramo 0:0 i to mi se ostvarilo.

Komentari

Imas li ti bar 5 definicija koje nisu vezane za jebeni fudbal????

Pa ko ti kriv sto ti ne pratis fudbal.

Ferdinande,izvini,zaboravili smo da je sad svetsko prvenstvo u kriketu i umetnickom klizanju(sportovima koje volis)pa da ne zelis da razmisljas o drugim stvarima,jer treba da ispratis zavrsnice tih takmicenja.Jos jednom ti se izvinjavam u ime Lea Mesija i u moje ime,sto mu nisam skrenuo paznju,kad je postavljao ovu krajnje ogavnu definciju.

Ma pusti sad Ser Ferdinanda. Danas mi moderatori obriase onu dobru definiciju, a sad mi skunuli 76 poena za definicije. Po mom racunanju...treba da imam 681, a pise da imam 605, aj ako ovo neko cita neka provari. Hvala.

Da budem iskren, fudbal je jedan od najlakših sportova (što se tiče pravila). Zato smatram da ga prate profesionalni neandertalci. Ono gore sam napisao jer mislim da je stvarno malo preterao što se tiče fudbala. Svaka 10. definicija nije o fudbalu, Pižonu, nekom treneru iz svetski poznatih klubova poput Partizana, Zvezde.....