Prijava
   

Kvalitetan genetski materijal

Najviši stupanj u ženskoj evaluaciji kvaliteta mužjaka.

Iza njega su kategorije neće jebati, jebaće samo ako ima brdo para, jebaće ako niko drugi ne bude hteo, jebaće ako je spreman na ozbiljnu vezu i brak, može da prođe, dobra prilika ...

Vlasnik kvalitetnog genetskog materijala je onaj tip čoveka koji može da jebe bez da obeća brak, veridbu, vezu ... čak i bez da obeća da će se javiti narednog dana. Podrazumeva se da može da jebe bez zaštite, čak i ako ne pokazuje nikakvu nameru da preuzme odgovornost ako žena zatrudni. Žene jednostavno žele da imaju baš njegovo dete.

Razlog nije taj što je dotični nekakav naftaš koji će biti tužen i primoran da isplati milionsku alimentaciju već isključivo zato što, po ženskoj proceni, mnogo dobro izgleda i služi ga zdravlje. Buduće majke automatski smatraju da će dete ovakvog roditelja biti lepo i zdravo, zanemarujući činjenicu da su one male, debele, sa masnom kožom i slabom kosom, da im je deda umro od šloga, baba i tetka od raka, da je troje rođaka zaostalo u razvoju a bratov mali ima klempave uši, zečiju usnu i pileće grudi.

Roditelji koji pomno paze na moral svojih kćeri u slučaju susreta sa ovakvim primerkom automatski popuštaju i nagovaraju ih da što pre rašire noge pred dotičnim kako bi imali lepe unuke, kao sa reklame.

Nakon što je neko ocenjen kao vlasnik kvalitetne genetike sve drugo je totalno irelevantno i stoga budućim majkama i njihovim roditeljima ne smeta ako je dotični slučajno oženjen, šest puta razveden, gej, zoofil, katolički pop, Jehovin svedok, čedista, nezaposlen, završio samo osnovnu, robijao zbog ubistva babe, drkao na Jelenu Janković itd. Nije bitno čak ni ako već ima ružnu decu - jebaće! Podrazumeva se da će napraviti novog mistera univerzuma ili manekenku za Viktorija Sikret rublje!

- A što se ti i Ivan ne biste ponovo venčali?

- Daj bre mama, kako ponovo? Malo li je što smo jednom smo bili u braku i nije ništa valjalo! Ni decu nismo dobili!

- A što mu ne daš drugu šansu? On posle razvoda nije imao ozbiljnu vezu. Još uvek mu se dopadaš a kupio je i novi stan i novi auto i podigli su mu platu ... a i prolepšao se nekako.

- Mama, Ivan je kilav i nesposoban. Ne ume ni dete da napravi. Uostalom, znaš da se uveliko viđam sa izvesnim Banetom iz Borče.

- E, to ti je pametno! Taj Bane poseduje kvalitetan genetski materijal! Mnogo je lep čovek, upoznala sam ga kod kuma Olge na slavi. Liči na Mehmeta, muža od Gumuš! I deca su mu mnogo lepa, pokazala mi kuma Olga neke slike. Slobodno ti njega pusti da ti napravi dete. Imaš već 46 godina, kad ćeš ako ne sad! Ali nećeš se svakako za njega udavati, on je teška sirovina i već ima jednu ženu. Neka ti on slobodno napravi dete pa se ti onda ponovo venčaj sa Ivanom ili barem sa onim advokatom što ima četvorosoban stan u Kneza Miloša i stalno pita za tebe.

Komentari

Ау Шарлота ал се ти написа...
Добра дефкитза. +

Нећу да остављам опет исти коментар ко прошли пут када си ово избацила, али се увек штрецнем када ово прочитам :)

Još jedna kvalitetna i dobro napisana definicija. +

Autorka*. Provalih to tek kad sam krenuo da te pratim... Iščitaću te ovija danova! :)

Hvala lepo, uzvratiću istom merom čim nađem vremena :)

Kraljice, svak cas'