Prijava
   

Kvari se češće nego kineski skuter

Veoma dobro i istinito poređenje vezano za neki nedovoljno kvalitetan predmet koji je sklon kvarovima. Kineski skuter je samo jedna od stvari koje služe kao tipičan simbol kratkotrajnosti i isteka kvalitetnog rada pojedinih stvari, jer sve što Čajnezi naprave teško da može da pregura tri meseca od datuma proizvodnje, pa čak iako je taj predmet potpuno nekorišćen.

-Matori, jel važi onda danas jedna partija PES-a kod tebe ili da idem da šetam kučiće s tetkom?
-Možeš već da kreneš, komp mi ne radi, mislim da mu riknulo napajanje...
-Pa jebem ga ja, proše nedelje ti je otiš'o kuler, pre dva meseca si morao da ga reinstaliraš, a matična ploča ti je verujem na izdisaju... Komp ti se bre kvari češćše nego kineski skuteri... Skrpi koji dinar pa kupi jače kućište...

Komentari

Брате, знам да кукаш за одабраном дефком и то..али одакле ти ови изрази јеботе.

Објасни ми поступак кад смилиш неки израз до тренутка кад кажеш..да, да Крајслеру јебачу..то ћеш дефинисати, то је то, претендујеш за насловну краљу.

Naravno da želim to sve da ti objasnim, evo, izdvojiću vreme, i ne samo to, mogu ti objasniti i Pitagorinu teoremu i Kulonov zakon, sve za mog brata. Nego, koliko košta odabrana kad smo već kod njih ?

zavisi Krajsler, dal si musko ili zensko.

Mislim da ženama odabiraju dve tri defke, iako imaju iskuckanih samo pet, šest, da , da , to se baš poklapa, da , da, da... Jeste, pa da..