Prijava
   

Laže k'o Top Šop

Osoba koja govori izuzetno upakovanu laž. Dovede te gotovo do granice poverenja, međutim dođe do momenta kada oblanda u koju je ova laž zavijena napukne pod teretom izmišljotina. Mada ima lakovernih očajnika, koji budalaštine ovakvog sagovornika prihvataju oberučke.
Nešto nalik čuvenoj "kupovini iz fotelje". I kada bi me ubedili da su Šo Gun kuhinjski noževi, zaista najbolji, priča bi im "pila vodu", dok sa njima ne bi počeli da seku aluminijumske cevi i bakarne šipke... i to sve za samo 1999,00 dinara.(!?)
Da se redovnim i mukotrpnim treninzima stiže do lepog fizičkog izgleda, jasno je i vrapcima na grani, ali da to postignete za mesec dana i to samo sa nekoliko minuta vežbanja dnevno i za samo 4999,00 dinara(!?) , pa koliko god bili verodostojni primeri , i koliko god bili lepo građeni manekeni koje koriste za svoje promocije, nemoguće je!

- Kako je dobra ova Ana Nikolić, reci tebra?
- Aha. Je l' znaš da sam se ljubio sa njom?
- Stvarno!?
- Keve mi, mi na jednoj Novoj Godini gde je ona pevala, ja sedim u separeu, vidim gleda me nešto. Ja prvo pošaljem piće. Ona prihvati. Posle je po konobaru pozovem u separe, ona u pauzi dođe. Pila đus-votku i malo ćaskali....
- I? Nastavi, nisi mi to pričao.
- .... pa da, pitale me je l' imam devojku, ja reko nemam, pitala me čime se bavim ja rek'o istinu, da sa ćaletom radim neku stolariju. Nisam hteo da je lažem. I ona mi u ponoć priđe i kaže - Džoni je l' mogu da te poljubim? Ja mislio u obraz, kad ono...
- Auuu Džoni brate, lažeš k'o Top Šop. Zamalo da ti poverujem!

Komentari

Ričarde mađijo, znaš ti sa ženama

Slabo Radoje kućo moja rode moj... migolje mi se stalno

samo prcaj, samo prcaj +++