Prijava
   

Lažni moralista

Kompleksaš prve kategorije,zavidan,gord obično prosečne inteligencije koju svojim shvatanjima dovodi na nivo granične.Nikad u životu nije bio nikakav faktor,najveće dobro delo koje je učinio bilo je što je nekoj babi ustao u autobusu.Frustriran samom činjenicom što na svetu ima talentovanih i posvećenih ljudi,prihvata se religije ili politike kao svog glavnog utočišta i keca iz rukava.Traži da svi oko njega rade po JUS-u,a on sam je napravljen iz deformisanog kalupa.Osećajući u dubini duše da bi baš on mogao biti izgubljeni Satanin sin,počinje da satanizuje sve oko sebe kako bi neko primetio jedini njegov talenat.

-Čovek koji skoro trideset godina živi u vanbračnoj zajednici,a sinu zabranjuje da dovede dugogodišnju devojku da prespava jer nisu u braku.
-Čovek koji sebe naziva humanistom a smatra da je sve Jevreje trebalo pobiti do zadnjeg i da je šteta što je Hitlerova misija propala.
-Čovek koji se okolini predstavlja kao veoma častan,pošten i brižan a sina koji je za par godina više od 50 puta bio u bolnici posećuje jednom.
-Čovek koji plače na sahrani starijeg čoveka koga je tokom života prebijao kad god je imao priliku.

Komentari

Поцркали дабогда! +

Ti se uglavnom najviše nažive.Prvo odu dobri ljudi,a baksuzi ostanu dokle god je to izvodljivo.

ave mardž! ovo je bolno istinito +