Prijava
   

Lekić

Krekovani exe fajl. Omogućava igranje video igara, pošteno kupljenih u torent prodavnicama, nakon uspešnog lečenja od raznoraznih SecuRom, StarForce i sličnih boleština.

- Tebreks, je l' izašao lekić za Diabla "trojku"?
- Nije još. Mora kupim oriđinale, ustagajebem.

Komentari

stvarno, tolko ću domatorim dok čekam diablo 3 krek da me nećeviše interesovati igrice.
a pare za orginal ne dam bre!
+

Ja pogledao pre neki dan cenu originala, okrenuo se i otišao.

Можеш и да сачекаш 10-15 година и да купиш игру за невероватних 499, 99.

Bezeze..šalim se +

Glavni, malo sam oldskul momentalno. Nije odavno pao čis' slengić :)

Свет је заправо пун дискретних хероја који проваљују кодове, праве ки генераторе, шерују и шерују и шерују...

Oduvek me je zanimalo ko su ti likovi? Šta ih motiviše da se posvete tom, ipak ozbiljnom poslu. Jesu li stvarno diskretni heroji, ili je nešto deseto u pitanju...?

Желим да верујем да јесу.
Контам да су то људи који су чачкали и чачкали око рачунара и то проваљивање игара им је постало пичкин дим... Немам појма. х)

E nekad je haker bio ko je umeo da kremuje igru a kamoli lekic da napravi. Plus inace

Slažem se s Enemijem. Neki šatro borci protiv sistema. Garant im dođe ko dobar dan da odrade tako nešto. Al mislim ipak da su se prodali za šaku dolara. U fazonu, moguće da im blizzard platio da ne čine to za diabla.
msilim, i ja bih tako uradio.

Не верујем да Близард може да дође до свих њих. Могуће да су се добро заштитили. За Фолаут3 (чини ми се) је била нека процедура боже ме сачувај како би покренуо игру, контам да су се и произвођачи извештили. х)

Moguće da su zaštite bolje. Recimo, nova FUFA 13 nije bila dobrih desetak dana krekovana, a komentari su da pojedini režimi igre seckaju u "izlečenoj" verziji, da samo original radi kako valja.

За Фолаут3 (чини ми се) је била нека процедура боже ме сачувај како би покренуо игру, контам да су се и произвођачи извештили

ič se nisam cimao, čim se pojavio, čito sam komentare i odabrao pravu verziju s odg. krekom i to je bilo to.
a moguće i da su se potrudili oko zaštite. al opet, možda su to radili isti oni neznani junaci što nam šalju krekove:)

Свет је заправо пун дискретних хероја који проваљују кодове, праве ки генераторе, шерују и шерују и шерују...

Oduvek me je zanimalo ko su ti likovi? Šta ih motiviše da se posvete tom, ipak ozbiljnom poslu. Jesu li stvarno diskretni heroji, ili je nešto deseto u pitanju...?

Ista stvar. oduvek me je to zanimalo, zašto to rade? Ne samo za igre, nego i za filmove i serije, i knjige i stripove, na kraju krajeva. Bukvalno sve ima. Ne znam ko to radi, i ZAŠTO? Za mene su to junaci. :) Mada valjda ide neka politika da prvo mora unapred (dok je igra još u nekoj završnoj fazi) da se naruči određeni broj originala, pa kada se taj broj pređe, onda se kao igra pusti u širi promet. Što u principu nije problem kada igra ima reputaciju iza sebe. Ali opet... To su stvarno heroji. Kupiš igru za šest hiljada i podeliš sa ostalima. :)

За Фолаут3 (чини ми се) је била нека процедура боже ме сачувај како би покренуо игру,

Koliko se ja sećam, a reeeelativno davno je to bilo, nisam imala problema. Ali sam za Fable 3 morala neke gluposti da otvaram, ono uputstvo na stranu i po, ali je radilo. Mada na kraju nisam mogla da igram na mom kompu, presporo je bilo, kad sam odnela kod brata, taman krenem, moram ponovo na faks, dok se vratim, on obris'o. Sad nemam vremena, jbg. :D

Ni ja nisam sa Fallout 3 imao problema. Mislim da je New Vegas nešto malo kasnio, ali ne sećam se.

Ma jesu heroji, definitivno. Eh, zamislite da je i ova druga farmaceutska industrija takva...

Боли вас курац, ја сам три дана покушавао да покренем и оспособим Фолаут 3 а убедљиво сам највећи фан исте трилогије од свих вас!!!1214134

Ja imam original prva dva dela! Opaaa!

e jjebte se, ja nisam ni imo komp kad se pojavio prvi deo:P

Ma jesu heroji, definitivno.

Ja sam se oduševila kad sam našla jedan lik da je stavio ''The Killing Joke'' u onom elitnom izdanju, sa sve komentarima i skicama crtača, samo skineš CBR i možeš da čitaš. I na kraju u opisu: ''enjoy''. :=) Da li ti ljudi imaju život? Kako žive? Gde rade? Tako su velika misterija. :)

Eh, zamislite da je i ova druga farmaceutska industrija takva...

Farmaceuti su čisti profitisti. Kada smo radili anketu na prvoj godini zašto je neko upisao ovo, šezdeset pet odsto je reklo zbog profita, neki deo zbog lepog posla, a jako mali deo zbog humanosti posla, još manji zbog istraživanja (posebno naveden lek protiv side). Pazi kad te na faksu ladno uče da neki lek nije dobar jer nije dovoljno skup. Postoji strašno efikasan lek protiv reume (antitela na jedan inflamatorni protein), ali to se daje samo kad ništa drugo ne radi (za sada je skupo proizvoditi), jer imaš gomilu lekova koji su srednje efikasni i nespecifični, ali zato donose pare.

Ja imam original prva dva dela! Opaaa!

Ja nemam ništa original. Luzerololololo

inače, kad sam skinuo Left4Dead i krenuo instalaciju, neki poljski jebem li ga, pičio neki naci-det metal fazon na poljskom reko bih, vrištanje.

5999 dinara. Isuse. Čekam ipak.

+

Valjda će biti lekić za FM2013 ++

inače, kad sam skinuo Left4Dead i krenuo instalaciju, neki poljski jebem li ga, pičio neki naci-det metal fazon na poljskom reko bih, vrištanje.

Ahahahahahahahahahahaha! Jaoooo, čekaj ja sam se za nešto tako zajebala... Nemu se setit sad šta je to bilo, glavno sve super radilo, ali na Poljskom. Valjda ima i neki novi Neighbours from Hell (In Office9, to nešto rusko, posle nisam ni proveravala ponovo. Ima sad moj brat se zajebava sa Sims3 (geeeeej), i skinuo valjda celu igru, sem kreka. A krek moraš da uđeš kod tog lika na sajt (na tajlandskom, i ona njihova slova, preko gugl trenslejta se nekako snašao) i sredi on to, registruje se budala, i na kraju piše krek rimuvd. :)

Sims3 (geeeeej)

Povuci reč! Igrao ja Simse. Ukucao čit, postavio temelje za kuću i dosadilo mi :)