Prijava
   

Lemilice

Devojke koje bukvalno paradiraju ulicom. Izdvajaju se iz gomile po hodu i stavu. Često su u žurbi, samo prozuje pored vas, a vi, kao svaki strejt muškarac, moraćete kad-kad da bacite pogled na njih, često osvrćući se i po nekoliko puta za njima. Jer, one gaze svoj put. Ali niste jedini. Čak i po neka ziljava klinka ili milfača uradiće isto što i vi, samo sa drugačijim komentarom u mislima.
Lemilice su karakteristične baš po specifičnom hodu - iza njih ostaje trag najfinijeg francuskog parfema, ne obaziru se na okolinu i lokaciju, ne švrljaju pogledom niti saginju glavu niže od ''bradine libele'', osim u vrlo retkim slučajevima i to samo kad maze prijateljicinu kucu ili udele koji očekivani komentar njenoj bebi u fensi kolicima.
Teško da ćeš je ikad jebati. Nisi ti taj tip muškarca koji trsi lemilice. Ako ti se slučajno i posreći, moraćeš da prilagodiš svoj položaj tela i svog miška njenom, jer se ona ne saginje. Ponos joj ne dozvoljava. Moraćeš da se postaviš kao mikrofon pred Lemmyjem... Lemilica se saginjati neće!

- Vidi ovu leba ti, što digla nos pa ne vidi gde tera! Pa zamalo da zgazi ono mače na trotoaru! A dobra čkapi, pošteno...
- Hahaha! U jebote, ima stav k'o Lemi Kilmister na bini!

Komentari

First blood! Inače ove dve što si okačio su neke profuknjače.

Na njih sam i mislio, ne na Lemija jbte.

u stvari,električar sigurno ima lemilicu:)

Idi bre čoveče sad sam uvređena, ja inače hodam kao da sam oslobodila Beograd i molim te da više ne pišeš defke o meni! lololo +

aaaaaa promenila si avatar! ko ziljava klin...UPS!
šta kažeš na moj trollovski avatar? sam sam ga napravio!

imaš pvt ludaku ludi već se ucrvao od čekanja na odgovor xD
Jesam ja nekad rekla da nisam ziljavuša? lololo... Sledeća će da bude iz wc-a :)
Tvoj avatar stvarno vređa Dejva Mustejna i mislim da se naljutio ako ga je video.

Ha, to. Samo sam drugačije zamišljala te Lemilice od ove dve sa fotografije...

Gospođica Obrenović
Ha, to. Samo sam drugačije zamišljala te Lemilice od ove dve sa fotografije...

i ja veruj:)