Prijava
   

Lemmy Kilmister

Legendarni frontmen grupe Motörhead. Otelotvorenje heavy metala koje je odbilo da svoju muziku nazove ikako drugačije osim rock 'n' rollom. Čovek koji je, i pored okeana alkohola koji je sasuo u sebe, i dalje čio poput momčića. Jedna od najvećih pijandura u istoriji rock muzike. Kažu da mu je u piću mogao parirati jedino Shane MacGowan, voća The Poguesa. Jedna naša legenda, doduše, kaže da je Lemmy na ovim prostorima našao takmaca: naime, nakon koncerta Motörheada u Beogradu 1983, Lemmy se zapio sa jednim lokalnim rokerom. Nakon ko zna koliko tura Lemmy se probudio pod stolom za kojim je onaj još sedeo nalivajući sebi piće. Lemmy se sa mukom pridigao i, držeći se za glavu, zadivljeno upitao: "Fuck, man, what's your name?", na šta je ovaj odgovorio kratko: "Bora".

Komentari

E,ovo je dobra definicija!
+++

не знам шта је легендарно на том ружном магарцу и никад му нећу заборавити што је рекао да је шљивовица нешто најгоре што је пио у животу... уаааа

Citao sam u FHM da je Lemmy popio toliko viskija da bi danas od tih para mogao da ima vikendicu na mesecu od dijamanata!

ne verujem da je to tačno, to đubre od pića je prejeftino čak i za vikendicu od balvana na Rtnju...

Ma pusti, sta zna Englez koji je ceo zivot sljokao viski i dzin o rakiji.