Prijava
   

Leskovačka ukrštenica

ukrštene reči koje ne mogu rešavati ni najveće enigmate, a mogu i mala deca iz leskovac.

-grad u italiji 3 slova - TRS (tamo smo kupovali farmerke)
-deo šake 3 slova - PRS
-konjska bolest 4 slova - SMRT
-povrće 4 slova - KUPUS
"NE MOŽ DA STANE" - "UZMI MANJU GLAVICU"

Komentari

Ma moze KUPS, ne kvari i ne zabusavaj!
;-)

nije u leskovaččki duh.

ovo je stari vic

@Lab baš si mator. ja pomislio da su pomrli svi koji su ga znali.:)) pravila kažu da nije na vukajliji. uostalom svi stavljamo defke sa situacijama iz života koje pokupljamo usput...

Glavni grad Italije 3 slova!
Kumova zena 4 slova - Mara
Vidi sliku 7 slova - vido sam

itd. starooo

pa onda nisi ni čitao ni shvatio
nije glavnj grad 3 slova RIM već najvoljeniji TRST a leskovčani izgovaraju TRS, prst ti je PRS... nisi naučio u čkoli da pažljivo čitaš i potražiš smisao.

ovo je Mija Kulic smislio, ove zaebancije...

znam za miju kulića, al' on sigurno nije ovo smislio.

stojim iza svih svojih komentara i da podsetim omladinu da se vrednuje definicija. primer može biti bajat. zar niste primetili linkovanja u funkciji citata.

Definicija ne moze biti vezana za Leskovac jer se to cuje i u Subotici i Kragujevcu. Sto se tice 3 slova, lepo sam procitao pa prokomentarisao. Glavni Grad Italije na tri slova - Trs, posto za nas golje ne moz' da bude nesto vece i glavnije! U tome je dupli stos...

tebe bi predstavnici geštalt teorije u psihologiji privili na grudi ko mrkonjić velju lampeka.imaš to negde u fotkama na sajtu. pa ko je pomenuo glavni grad čoveče?
pomenut je grad u italiji 3 slova da li si pismen. vrati se na defku i pročitaj. to sam ti i pre nekoliko sati napisao da ne umeš da pročitač a sada vidim da o traženju smisla nema ni S.