Prijava
   

licemerje srpskog naroda

To je kada se bunimo protiv gej parade,a onda vecina salje sms da izaberemo naseg gej predstavnika za Evroviziju,koja je poslednjih godina najveca gej parada na svetu!

Ne moze gej parada biti gora od one sramote...

Komentari

Stvarno si smorio sa pljuvanjem po Stankoviću. Dečko nije kriv što mu je pesma glupava. Ne možeš o njemu suditi na osnovu izgleda.
I ima dobar glas.

imas onaj sajt www.mrzim.com, pa se isprazni. :)

Nisam ni rekao da ima los glas.Nije problem u njegovom glasu nego u imidzu.Kako neko sa takvim imidzom moze da bude popularan u Srbiji,zemlji sa tradicionalnim vaspitanjem,koji pederestiju i bilo kakvu vezu sa tim shvataju kao djavolje delo,zemlji u kojoj se ne odrzavaju gej parade,za da ucesnici ne bi bili prebijani......

Dosadnoooo.
Pljivanje Stankovića je dosadnije i od njega samog.

Kako neko sa takvim imidzom moze da bude popularan u Srbiji,zemlji sa tradicionalnim vaspitanjem,koji pederestiju i bilo kakvu vezu sa tim shvataju kao djavolje delo,zemlji u kojoj se ne odrzavaju gej parade,za da ucesnici ne bi bili prebijani......-------------->kakve veze ovo ima sa bilo čim? Kakve veze ima što je on popularan?! Ti sada hoćeš da kažeš da Fredi Merkjuri, recimo, nije mogao biti popularan jer je bio gej u Britaniji? Ne razumem poentu.