Prijava
   

Ljudi koji ne piju na žurkama

Opšte je poznato da Srbi u svom rečniku reč slavlje poistovećuju sa opštim alkoholisanjem. Bilo da se slavi rođendan ili da se "čisto onako" pravi žurka uvek ima onih koji piju i koji alkohol izbegavaju pod izgovorima "bolestan sam " i "provaliće me matorci". Kako se među ovima koji favorizuju alkohol uvek nađe neko kome se baš te večeri tekila posebno usladi , posao radnika hitne je zagarantovan. Osim njih tu su naravno i oni koji to veče piju đus i njihova primarna uloga je da u narednom periodu svakodnevno podjebavaju "pijanice".

Jutro posle 18. rođendana jednog od ortaka iz odeljenja.

-De si Acko, šta bi juče ono? Kolko si ti juče popio jebote! Jel se sećaš kad si se popeo na šank i drao se šankerici "baci sisu da se igramo!"?

-Sećam se ponešto, popio sam mnogo...

-U Brate kad se setim kolko si pijan bio! Jel se sećaš kad si našo zajednički jezik sa onom Jeleninom drugaricom? Brate, ona ima facu kao kurjak,jebote... Hahaha

-Brate pijan sam bio, zajebi me...

Komentari

Mrzim te likove +

I zamisli zovem se Aca :D

Epa ja se zovem Petar a juče sam bio taj Aca...Doduše nisam radio ništa od priloženog...

jebem ga ja sam na jednom 18-om preterao sa viskijem, sutradan sam saznao da sam vatao jednu iz razreda za dojku i da mi je lupila samar...

Ja Sam Žika...
I ja sam alkoholičar!

Ma ja ne mrzim te likove,oni najbolje prođu,trezni se najlepše provedu(Da li se provedu)Aca je bar uhvatio pičić to veče i to ne na finoću,a kad si pijan ni jedna riba nije toliko ružna.U to ime da nazdravimo za Acu,a ovi fine što ne piju nek boli glava od interneta,jer ni oni nisu spavali(redtube,youporn)
+