Prijava
   

Ljudi koji se kriju iza tudjeg identiteta

Vrlo se lako prepoznaju. Jedva cekaju da dodju kuci, upale komp, udju na svoj majspejs ili fejs i krenu da cetuju sa ljudima. Jedna od razonoda im je da pretrazuju socijalne mreze i spopadaju ljude po internetu. Iz nekog razloga misle da znaju mnogo, a svo njihovo znanje sluzi tome da ih ubedi u to da su oni normalni, i da su kul.
Najcesce slabi ljudi, koji nemaju snage da se bore u ovom zivotu i da snose odgovornost za svoja dela. To je ujedno i razlog zasto se kriju iza izmisljenih imena, cesto menjaju iste, slike koje postavljaju su u stilu ja sam faca, i na njima nikad nisu oni sami, nego uvek neki lik iz crtaca(obicno onih kineskih, mada moze i bilo sta sto izgleda opasno, besno, itd itd.)

X: Ovaj Frojd je bio takav kralj! Tako je lepo provalio ljude da je to spektakularno.
AliMutih DubiBuuk Nemanja Strasni: Ma nije imao pojma samo se proserava nesto. Kao, ja ovo je razlog, i to je razlog, a zapravo je samo glup, i podrzava nauku koja nije nauka, nego lupetanje.
Ja: Zasto osoba koja na slici ima nekog Gokua, i za ime ima neko sranje od slogova misli da IKOGA od nas ostalih(citaj normalnih) moze da poducava zivotu?

Komentari

Iako je ovo prakticno defka uceniteljka, ja je volim. Bar ima nekog smisla.