Prijava
   

Lobotomija

Stara, proverena, poznata metoda prisilnog smirivanja živaca strujom, tj. ubijanja prednjeg dela mozga koji je zadužen za ponašanje. Može se reći da je u praktičnom pogledu ova metoda zastarela, mada su istraživanja dokazala da se još uvek koristi u nekim delovima sveta.

Najviše se koristila za smirivanje ili ubijanje bolesnika (ako se "omane") i naravno za dovođenje u red. Posle ove perfektne metodae možeš da postaneš poput biljke ili ako ti se posreći možeš ostati normalan, ali sa tikovima.

U današnjici ova metoda može se povezati sa svakodnevnim informacijama koje pristižu sa raznih strana i ova metoda dostiže vrhunac, najvišu psihičku tačku - zenit. Doživljava reinkarnaciju i nirvanu i postaje globalna lobotomija. Izrazito je zarazna ako se gleda televizija, prate politički skupovi, malograđanske tribine, pojedinačne izopačenosti...

Bez struje, na lakši način, ali pritomveoma mučan, jer traje godinama. Njeni počeci kreću od školovanja klasičnog primera za manipulisanja mladim, svežim mozgovima. Globalna lobotomija nema još uvek pravi leka, ali uobičjeni tretman je što više samoukosti.

Komentari

Piši, briši pa opet piši...
Koji je smisao?

Veruj mi da ne znam ni sam,mozda neka vrsta kolebanja...ja sam tek novi,imaj razumevanja!

Volim ove medicinske :)

što više samoukosti

podržavam.
+