Prijava
   

lopatoterapija

Domaci pronalazak u lecenju od zavisnosti!Evropa ce biti iznenadjena zbog tako efikasne a jeftine terapije!Lopatoterapija - cudo 21. veka!Patent treba zastititi(nase lopate se pokazuju kao najbolje za tu vrstu terapije,a verovatno nacin i doza primene imaju presudnu ulogu)pa zato smatram da sve to treba kao srpski brend zastititi i uz jaku medijsku reklamu siriti.

Ministar zdravlja ne sme da zucne o farmakomafiji,i mnogim drugim mahinacijama a spreman je da se malo bavi policijskim poslom.Gram heroina kosta 20 evra,heroin koji dobrim delom rastura policija,a od 2003. broj narkomana se povecao za 300%.Nisu batine u Crnoj Reci krivicno delo,batine su u odnosu na heroinsku krizu nista ako mogu da spasu zivot.Sto bi rekao Milos Obrenovic "Ako ste radi mene imati s vama i pred vama od sada za svagda u opštem poslu i rukovodca za narod i zavicaj i ako ste radi da svi nasi trudi budu napredni,a vi sad svi iz jednog ovdi grla pred ovim bozjim domom to izrecite i pred svetim oltarom zavet cinite,da vi na vase duse primate sve ono sto bi od ovog preduzetog posla moglo izaci nesrece i postradanja,pak i to da meni sad ovdi obecavate i odmah da mi date punu vlast i slobodnu volju da ja mogu zapovedati svakom vam i da mogu nakazati (kazniti) svakog koji me god ne bi sto hteo poslusati ili koji bi sto ukvario.“

Komentari

Bravo po 100 puta !

hvala,hvala ;-)

A nekada je samo motka radila.
Stara dobra vremena ....

Nikad ne daj plus pre nego što pročitaš do kraja...
Nikad ne daj plus pre nego što pročitaš do kraja...
Nikad ne daj plus pre nego što pročitaš do kraja...
AAAA!!!!!!!!!!
Pazi, prosta činjenica, NIKO NEMA PRAVO DA BIJE NIKOGA, pa makar taj neko bio narkoman, a ovaj drugi imao dozvolu sveštenog lica. Pogotovo tada!!!!
Osnovna definicija države stoji da ona jedina ima monopol nad primenom fizičke prisile, ali se i tada to ne svodi na batinjanje lopatom.
Krivično delo i TAČKA!

Ljudi, kako ne shvatate ?! Pa opet se radi o parama !
O lopatoterapiji se pričalo u medijima već nekoliko puta u zadnjih 5-6 meseci. I - nikom ništa.

A onda je NEKO, pomnožio broj "štićenika" (kažu da ih je bilo oko 50-tak) puta 350 eura mesečno puta oko 6 meseci prosečno = oko 100 soma eura ! Wow, batice ! I onda je NEKO došao po reket, a pop lopatar nije 'teo da da. I eto - pukla bruka, a pop lopatar nagrđen najgore.

A stvarno je definicija mucak - procitas je, das plus, i tek u primeru vidis da se autor ne sali, vec da misli ozbiljno. Evo ga minus ovde. Dodje mi da otvorim jos 2 naloga za ovakve slucajeve - jedan da ponisti plus, i jedan da bi dobio zasluzeni minus.

Ja ne branim spc jednostavno sam rekao da su ti ljudi sami dosli tamo trazeci pomoc,da je neko moj ne daj boze zavisnik i batinama bi bio lecen,a to da to nije eticki mogu da pricaju samo oni koji su o narkomaniji gledali na tv-u,ne znaju nikoga ko je propao zbog droge,pa cekajte sad treba i roditelje u zatvor ako dete dobije ponekad po guzi?A da to se u Jevropi tako ne radi...A Jericho stvarno me stoli bojko za tvoj minus ;-)

Pa nisam ti dao minus, suvise sam lenj da se ispravljam ;)
A za stojkobolju, zna se, kod urologa :P

E'o plus od mene...