Prijava
   

loto

Igra na srecu pod pokroviteljstvom vlade Srbije. Bez obzira da li je ili ne izvucena sedmica,vlada Srbje dobija osmicu koju naravno finansiraju lakoverni gradjani. Da stvar bude gora ljudi uplacuju po 20,slovima dvadeset,kombinacija i misle da su tako znacajno uvecali sanse za dobitak,ono sto lakoverni igraci ne znaju jeste da je veca sansa da vam padne klavir na glavu nego da dobijete sedmicu.

Najveca nesreca koja moze da vam se desi jeste da vam se dete razboli,odnesete ga u bolnicu i dodjete kuci i skontate da biste dobili sedmicu na tiketu koji niste uplatili jer ste vodili dete u bolnicu. Ako vas interesuje kakav je to osecaj,pitajte mog caleta on ce vam odgovoriti.

Komentari

Verovatnoca za sedmicu sa 1 uplacenom kombinacijom je 0,00000001 %, a sa 20 kombinacija je 20 puta veca, ko voli nek izvoli :).

Loto nije izmislila naša vlada-nešto su i naučili...;))

loto treba igrati,po jednu maksimalno dve kombinacije pa ako ubode ubode.. a ne spiskati 4 gajbe piva mesecno na loto :)

Мој ћале је добио седмицу на Лотоу крајем осамдесетих. И то су у том колу биле две седмице, па је делио паре. :)
Испоставило се да је тачна она народна ''Како дође, тако и оде'', пошто му је инфлација појела све паре док су биле у банци.

au pa tvoj jos gore prosao od mog matorog,e bem ti srecu!