Prijava
   

Ludi Papiri

Izraz koji se koristi za zvanično uverenje da si opaljen mokrom čarapom po glavi.

Papir koji je nekad koštao dvaes ’iljada maraka, dok sada, od kada smo prešli u jevre, cena im je daleko veća, a potrebna je i opasna veza da se pribave.

Naravno, iako izgleda ludački da ljudi plaćaju kako bi ih proglasili ludim, to nije slučaj i oni nisu ni najmanje ludi, da se tako duhovito izrazim, jer srećni dobitnik tih papira može da se izvuče iz sitnih sranja tipa tuča, lomljava, neka paljevina i tako to, a kada napravi neko krupno delo, ide u ludnicu i to mnogo kraće nego što bi blejao u tvorza, a priznaćete da može čak i gotivno da bude kada si normalan u ludari.

Barem kad izađeš, imaš opasnu inspiraciju za primere u defkama.

- Jebote kako si ti već izašao čoveče to mi nije jasno?
- Mađija matori, mađija.
- Ne, ozbiljno brate. Nater’o si pištoljem dva pandura da se skinu goli, uzeo im patrolna kola i vozio lagano sa Šabanom odvrnutim do daske, dok su oni trčkali ispred kola. Za to se dobija najmanje pet godina.
- I više od pet, ali imam jednog keca u rukavu.
- Kog? Pevaš ljude pičko a?
- Ma jok bre. Nabavio sam lude papire preko onog mog teče što je mudo u ministarstvu. Mogu da sprdam do mile volje.
- Matori al’ u ludnicu moraš da ideš.
- Pa tamo je najjače. Zgutaš neke veselice, nabiješ sluške, pustiš ziku i gledaš one ludake šta rade. Izgleda kao spot neki nejporemećeniji mogući. Do jaja je.
- Ma ti i jesi lud u stvari.

Komentari

+ Sam dao kad sam poceo da čitam defku. Iskreno mnogo mi se više sviđa opis nego primer. Dobar je i primer da se razumemo , ali opis je pokidao.

+ Sam dao kad sam poceo da čitam defku. Iskreno mnogo mi se više sviđa opis nego primer. Dobar je i primer da se razumemo , ali opis je pokidao.

Pa pazi, nekada ovo bude bolje, nekad ono. Doduše meni su primeri bolji od tela defke, a ne kao ovde, ali ponekad kada sam na poslu manje imam vremena i koncentracije, a kada sam kući onda pišem najbolje primere. U svakom slučaju hvala:)

Nekako mi deluje da u početku imao extra inspiraciju, a primer si sastavio rutinski jer tebi to definitivno ide od ruke... Nekom drugom bi trebalo vremena i primer da napise , ali nekako imam osecaj da si ti ovaj primer napisao odjedno u "cugu". Možda grešim... U svakom slučaju dobro bi mi došli papirići :D

ali nekako imam osecaj da si ti ovaj primer napisao odjedno u "cugu"

U cugu, u poravu si. Opet sada imam neko prokletstvo da se traži od mene da puca na sve strane primer i ako napišem neki solidan, odmah nije to, to :)

Hahahahaha jebiga sam si kriv :D Navikao sam da kad ti napišeš defku da puca! Žrtva si sopstvenog uspeha.

Navikao sam da kad ti napišeš defku da puca! Žrtva si sopstvenog uspeha.

Jesam majku mu. Sada više ni iz sprdnje defku ne smem da napišem, odmah me svi sipljuju. Dobro, ovu sam ozbiljno pisao, ali one neke blesave ne mogu :)

Ja tih briga nemam hahahahahahaa! Mogu da pišem štogod mi padne na pamet... Jedini problem 1 defka dnevno i onda ako imam inspiraciju, a nemam opciju da napišem do sutra zaboravim šta sam hteo da napisem xD

Pa ti na papir zapiši za sutra, ja više tih briga nemam. lololo

Dobra. +++

Ako mene pitaš, lud za medalju! +++

Sad zamislite Džonija na kvadrat u akciji, lololo.

Pa pazi, nekada ovo bude bolje, nekad ono. Doduše meni su primeri bolji od tela defke, a ne kao ovde, ali ponekad kada sam na poslu manje imam vremena i koncentracije, a kada sam kući onda pišem najbolje primere. U svakom slučaju hvala:)

Primer kida, i to uglavnom bude slučaj sa tvojim definicijama. Opis je opis i stoji da je dobar, al' dijalog je ta praksa, koja i od prosečne defke napravi odličnu stvar ako je dijalog dobar. Pljus i omilljeno ođe.

al' dijalog je ta praksa, koja i od prosečne defke napravi odličnu stvar ako je dijalog dobar.

Uvek sam to govorio. Zato stare defke deluju mršavo uglavnom. Naravno imam rispekt ka njima zbog vremena u kom su napisane i što su old skul, ali danas mora primer da bude budžen, osim ako baš nemaš neko jebačko objašnjenje u tri reči što je jako teško da ti sevne.
Fala Thazz.

Ова тематика је јако неисцрпна, бавио сам се њом у другим писанијама, опако је инспиративна! Овде си га матн'о јако добро... +++
Исправи само овај крај:

lud ustvari.

Ispravljeno Niko, fala.
Jeste neiscrpno...mo'š do sutra o tome :)

To je to, imaš papir, to sve objašnjava.

To je to, imaš papir, to sve objašnjava.

Nisam hteo da dam pare za taj papir, rek'o nabaviću ga ja ovako bez neke jake veze, al neće da te proglase ludim nikako. Čak ni ako si potpuno lud :)

- Ma ti i jesi lud u stvari.

Ovo dosta objašnjava, :+D

a priznaćete da može čak i gotivno da bude kada si normalan u ludari.

Аха. Чуј, добра дефка, пример лепо испратио тело.

+++

Znam 2 lika sa tim papirima...
:)
+++

Znam 2 lika sa tim papirima...
:)
+++

I ja znam par likova i do jaja im je lololo

ja znam da se za to kaže " dobiti šifru"...psihijatri pišu posebnu brojčanu šifru u nalaz.
moja bivša koleginica izmuvala šifru da ode ranije u pemziju...+++

" dobiti šifru".

Definiši to Kosmo. Eto primera sa koleginicom odma' :)

ma ne znam, nisam u elementu...za to treba sarkazma, a ja nešto zaljubljena, pa ne ide...
ajde ti?

a ja nešto zaljubljena

I ja isto zaljubljen, al ako sevne nešto ima odma da napišem. Kod mene to i nije neki proces. Ako mi bupne prva rečenica na pamet, odmah izađe cela defka sa sve primerom.
JA ŠTANCUJEM!!!

samo štancuj, dečače... nisam ja zaljubljena ko ti, nego nešto drugo...a numem da pišem u ovom stanju, snašla me neka melanholija...

sva sreća pa te pratim, da naletim na tu šifrovanu kad je izbaciš...

Ima da je izbacim, obećavam, samo da sevne nešto međ zidovima lobanje, a sevnuće kao i uvek...

biću tu da pročitam, znaš valjda...