Prijava
   

Ludilo

Psiho - fizičko stanje koje moraš da glumiš kako bi te se ostali svet plašio, a to je sada vrlo popularno. Ne moraš da budeš naročito vešt i inteligentan, obrasci ludila su jasno definisani. Da bi bio dovoljno lud, moraš svoje postojanje pre svega da klasifikuješ i pridružiš odredjenim nevladinim organizacijama u usponu, prvenstveno navijačkim grupama i nacionalno - orijentisanim pokretima. Diži tegove, šišaj se na keca, obuvaj se u martine ili maksare, i potrudi se da u javnosti izgledaš kao Statham kad ga stegnu za muda i onda naglo puste - izrazito nadrkan. Kada hodaš zauzmi što veći deo pločnika, ukoči se u ramenima i kukovima, i uvek se trudi da u mimoilaženju prodješ izmedju dvoje ljudi, nikako se ne sklanjaj u stranu.

- Poštujem lude, to su oni ljudi koje vidjaš po gradskom prevozu u košuljama i pantalonama, ustaju u šest ujutro i žure da odrade deset sati posla za 25.000 kojima izdržavaju trudnu ženu, sebe, plaćaju račune i kiriju, i ponekad jedu. To su ludi ljudi, tempirane bombe koje su u konstantnoj opasnosti da dožive okidač koji će ih pokrenuti da odlepe i naprave opasna sranja. Takvim ljudima ne valja stajati na žulj, a ovi gore navedeni se obično rešavaju sa tri precizno plasirana roditeljska šamara.

Komentari

Kakav obrt u primeru. Sve vreme misliš da je priča kako su zajebani jedni, a ispade da su zajebani drugi, a jeste tačno to.
+++