Prijava
   

Ma ne spavam,vraćaj daljinac!!!!!!

Zagonentna i dosad neobjašnjena pojava povezanosti domaćina,vlasnika tv aparata i daljinskog mu upravljača.Veza jača od ljubavi Tita i Jovanke,dakle upičkumaterinu jako.
Stanje oca:duboki delta talasi,komatozno stanje, pleše sa patuljcima i maše jednorozima.Hrkanje 30 000 megaherca,zvuk supersonicnog aviona koji probija zvucni zid a putnici vrište dok mimoilazi planinski vrh.
Čvrsto, poput ujeda pirane,drži daljinski i nikakva za sada čoveku poznata sila mu ne može otudjiti isti.
U medjuvremenu je u snu otpratio čitavo poluvreme utakmice,uspeo da se iznervira što žena lupa sudovima umesto nešto da radi za promenu i naručio je kafu koju je nekim čudom ocenio kao bljutavu.

Kadar je na vama(žena,sin/ćerka...)dok polako ,da ne kažem kurvanjski šacujete daljinac i prilazite poput srne pojilu.Šanse su u ovoj fazi prilično dobre,hrkanje prerasta u ropac i kašljanje i opet se vraća uobičajenom zvuku krda mošusnih goveda.Još vas 5 cm deli od željenog aparata,3,2, praktično vam je u ruci.Osećate njegov dodir i radujete se omiljenoj seriji...Evooooo...

Usnuli razjareni otac:Hrk,štaaaaaaaaaaaa???Ko me probudi UPM?
(Prebledeli ste,ne verujete,čovek u vas gleda zakrvavljenih očiju i okreće se u stranu,pitajući se kome da jebe kevu kevinu)
Naivni sin/ćerka:Ali spavao si pa sam hteo/la....
Usnuli razjareni otac: Ma ne spavam,vraćaj daljinac!ŠUPM! (okret,nastavlja da spava ....)

Komentari

jaooo to moj deda iz sela...Upali vesti na najjace, i odjednom cujes kako krene da hrce... ja smanjim vesti, posle par minuta se dere ALO BRE STA SMANJUJES SLUSAO SAM TO!

upravo to....prosto za Riplija

Hahaha, znači svuda je takva situacija! +++