Prijava
   

Majonezara

Cir na faci.
Smrt u ogledalu.
Bol na dusi.
Udri po puderu!
Majonezara, u narodu poznata kao i vel'ka bela, ima tri stupnja razvoja:
1.Stupanj potkoza: javlja se mali do srednji stepen bola, jos uvek nista fizicki nije primetno. Pocetak molitve za spas od poslednjeg stupnja.
2.Stupanj crvenila: bore brige i kapljice znoja pri pogledu u ogledalo. Da, primeti se ,iako ce vam svi reci da buncate. Ta mala crvenkasta prokletinja je tamo i smeska ti se. Ona je mocna. Ona ce te unistiti. A bas tada imas taj i taj sastanak....a bas tada ces njega/nju sresti...a bas tada ides na razgovor za posao. Puder. Mamin, sestrin, tvoj. Ali pazljivo! Ponekad neumereno koriscenje istog moze da pogorsa problem vise nego da ga ublazi. Pocinjes da klecis i molis: samo ne ono poslednje, samo ne to... zrtvovacu prvorodjeno dete, samo ne to!!!
Medjutim...
3.Stupanj VIDITE ME!!! : Ustajes, pisas, peres ruke (nadam se), nesmotreno bacas pogled ka ogledalu....O NE BOG TE JEBO STA JE OVO KOJI KURAC!!!!! Pa to nije bilo tu juce!!!!!!!!!!!!!!
Vel'ka bela napast je izasla na povrsinu. I sepuri se u svoj svojoj velicini. Boli dovoljno da ne mozes da je iscedis, a ukoliko uspes da istrpis, za dva dana javice se jos tri podmukle cerke zeljne osvete. Pa se ti usudi ako smes. U najboljem slucaju, do sutradan je sazrela i spremana da poljubi vase veste prste. U najgorem slucaju, ostavlja dubok trag na dusi. A ako bas nemate srece, i na licu.

Komentari

mislila sam da je black hole, prevarila si me :D

Još gore, ako koristiš fensi preparate protiv njih pa se tripuješ da će pomoći.

blackhole crna bo...jeste slično

"Smrt u ogledalu. Bol na dusi." Hahahaa ++++

Stupanj 3: Vidite me!
Stpanj 4: Vodite me!
:))) +

vote this thing UP! ++++

trltrl ovo je od prvog slova prepoznatljivo žensko pismo...

Nego CrnaBo: flogocid!!! Polivalentna antivirusna mast. Originarno stvorena za veterinu, i prvih godina se, gadnog mirisa, prodavala samo u Vetpromovim apotekama. Posebno je bila upotrebljavana kad se psi izujedaju pa rane ne mogu da zarastu! A onda je neko (slučajno, verovatno, sva velika otkrića desila su se slučajno, pogledaj šta je bilo s Amerikom, sa penicilinom) otkrio da mast neobično efektno deluje na - pojam iz tvoje ubitačne definicije! Danas ga kupuješ - flogocid - u ljudskim apotekama, pakuje se u lepe tube i oplemenjen je mirisom limuna ili tako nečega što ga čini podnošljivim. Elem: već od prvog momenta 1. stupnja, mrvicu masti na prstić, pa utrlj utrlj na dotično meto, ostatak prsta "obrišeš" po okolini lica. I tako više puta dnevno. Ne samo da ćeš sprečiti majonezaru (jbt kakvo ime!) da izađe, nego ćeš, s vremenom, izečiti lice potpuno, majonezare kao takve će biti ružna prošlost!

Ovo je javno kovanje zavere protiv Majke svih bubuljica! Planiranje ubistva, atentat!

" za dva dana javice se jos tri podmukle cerke zeljne osvete" +++

@trltri: hvala, cast je podsecati na legendu :D
@yobra: pa postoji nesto sto pomogne... mozda cak i ovo sto prase napisa.
@Tummy: hvala (:
@Energija: :D :D :D Mislim da majonezara nikada ne bi pala na taj nivo :D
@Ikikid: hvala (:
@Prasence: poslednji deo toga sto si napisao neodoljivo podseca na topsop :D
Ma kakvi, bubuljice i ja nismo neki neprijatelji... a i imam krec ako zatreba :) Mada, zahvaljujem na savetu, mozda jednom bude od koristi. Ako ne meni,onda slucajnom citaocu :D
@AD: Priznajem! Ali ne mozes mi nista, imam armiju!

Ma da, ja se obratio tebi jer si pisac, a ko zna ko je uzor... Ko god da je, koristiće mu flogocid ako se potreba ukaže!

pocela si definiciju kao sto Aleksandar Stojanovic pocinje prenos lige sampiona