Prijava
   

Major Milan Tepić

Ideal čojstva i junaštva. Svojevrsna reinkarnacija Stevana Sinđelića. Da ne bi palo u ruke neprijatelju digao u vazduh skladište naoružanja u kasarni u Bjelovaru, 200 neprijateljskih vojnika, i sebe. Vojska Republike Srpske njemu u čast, uvela je orden "Milan Tepić". Legende ne umiru.

"Jedanput ljudi daju riječ, ona ostaje ili se pogazi. Ja sam dao riječ da ću da branim ovu zemlju." Major Milan Tepić

Komentari

Covek zasluzuje da ga svi ,uvek,po junastvu pominju!+++

dugo nisam znao za njega... a izgleda da neki još nisu čuli...
gledao sam njegovu majku skoro na TV, žena u bijedi živi... to nam je država i vlast mater im jebem...
+ omiljeno zbog MAJORA

Ako se gleda po zasluzi,trebao bi da ima pocasno mesto u svakom udzbeniku gde god srpska deca idu u skolu,da uce odmalena.Takav se junak jednom radja!

И ја сам гледао, нажалост, истина је. Нема овдје српске државе, у Србији владају западни амбасадори а у Републици Српској високи представник. Док год буде тако неће бити правде за српске хероје и њихове породице.

Majoru svaka čast.

Samo me jedno zanima: nemam nameru da ove politikante na vlasti branim, ali, što se niko nije setio da Slobicu pljuje zbog zaboravljanja ovih heroja? Taj isti Slobica je isto zlo kao i hrvatske i muslimanske vođe, kao i ovi šatro mirovnjaci. Taj isti Slobica je i vojsku SRJ zaboravio posle rata u ex-YU. Što se niko ne seti da i njega malo potkači?

Zaboravljaće i sledeća vlast, koja i kakva god ona bude bila. Svi oni zaborave na one koji su svoje živote ostavili. Sve to gura ispod tepiha. Ne rade oni to zbog šatro naloga zapada - to rade zato što je to njihov stav.

Pa, kad je Slobo bio na vlasti njega ne da nisu pljuvali, nego su ga uopređivali sa samim Sotonom! I oni su obećavali dostojanstvo porodicama narodnih heroja, pa kad su se dočepali vlasti - ista priča kao kod Sloba. Diktator on - diktator Tadić. Ne branim ga, ali niko nije bio iznad njega, osim ponekad žena, a Tadić je američka sluga koja u Srbiji provodi diktaturu po njihovom nalogu, i zato su naši heroji i njihove porodice degradirani. Slobo je bio zlo po narod, ovaj je zlo po državu.

Одлично. Плус.

To je pravi heroj, a ne Arkan, Legija i sl.

A nije nigde napomenuto koliko je i srpskih vojnika dignuto u vazduh?

Svaki dan prođem dva puta kroz ulicu Majora Tepića. Naravno da znam ko je on. A sećam se i kada je poginuo.