Prijava
   

Makoto Lagano

Tip koji sve svoje životne brige i prepreke prelazi u stilu ćićoline. Za njega ne postoji nazad, a probijanje napred mu predstavlja užitak, dok za negaciju i pesimizam nije ni čuo. Predstavlja oličenje uspešno obavljene radnje.
U prostom narodu ga neretko poistovećuju sa malagom.

Rendom plašljivko: Da mi njih ipak pitamo da li su za razgovor, pogledaj onu gromadu tamo, satreće nas!
Makoto Laganini (tako ga keva zove): E Đole, otkada se ti izjašnjavaš kao peškirić? Vi uzmite ovu petoricu iza, a meni ostavite gromadu, dajem mu tri sekunde.
------------------------------------
- Ne prolazi taj frižider tuda, uska su ta vrata.
- Ma šta ne prolazi, samo vi gurajte.. Ajde... Ajde... Op... Eto ga! Maakoto Lagano, ko je rekao da neće proći?

Komentari

linkovana moja defka, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

+++

Одлична дефка, још би боље било да је МаОНто Лагано (био би неки чамуга вероватно хехехе) и да буде у стилу оних фудбалских дефки ТОТИ КАЖЕМ, ДИВИ ГАВАЈО, ЕДО МОЈЕГА и сл.

Свакако +

Pa to sam i pokušao, svidele su mi se te fudbalske, odstupaju od rutine, mada, opet je potrebno neko znanje, a ja sam ti laik po tom pitanju, više preferiram basket, a i njega više igram nego gledam :) Maonto, hahah, baš je k'o neki Brazilac :)

Razmotriću tvoj predlog, hvala :)

Maonto lagano - Brazilski fudabler, od majke Afrikanke i oca Talijana.

:)

Sad sam gugalo, postoji prezime "Lagano", najviše je zastupljeno u SAD, onda u Argentini. heheheh

Makoto Lugano - Japanski fudabaler, od majke Japanke i oca Švajcarca

Ubacio bi' Maonta, al' bi' me onda vuklo da pritom izmenim celu defku, otvara mi se ceo jedan spektar epiteta, imam njegovu nacionalnost, boju kože, odakle dolazi, šta radi, moglo bi se to fino realizovati, kao što kažeš. Ali! Znaš mene, ako odužim ima samo da userem, da si ti pisao pa hajd', ti bi to k'o Edo Mojega, kobjasnio. A ovako, plašio sam se i da ubacim da je japanskog porekla, možda su nečiji iz Perl Harbura.
Eto, Argentina, bio sam blizu :)

Makoto Tamopeva, japanski fudbaler od majke japanke i oca Bugarina (čuh tamo mnogo prezimena da se završavaju sa 'eva') neka Bugarka sa faksa nam se preziva Peneva, dobra pička

Pre će biti japanski pop pevač od oca Bugarina, al je komšija Srbin, ako me kapirate.

dobra, a može i ovaj Profov predlog
+