Prijava
   

Mala crna ili mala bela haljina

MCH
Razlog zbog kojeg sve žene na svim svečanostima izgledaju uniformisano. Ukazuje da je dotične baš mrzelo da razmišljaju šta da obuku ali i na nesigurnost prilikom kombinovanja boja. Koko Šanel je na ovaj način dala ideju za odličnu kamuflažu osobama koje nisu rođene kao „boginje stila“, a i fleke nastale nespretnom upotrebom escajga na njoj se manje primećuju. Kao i svaki drugi crni komad garderobe kamuflira višak kilograma, te je krivac za nastanak termina „elegantno popunjena“. Favorizovana i od strane improvizatorki koje je „razbijaju“ i „oplemenjuju“ podjednako prevaziđenim biserima, te cipelama ili ešarpama u vrištećoj boji.
MBH
Mala bela haljina je interesantnija, naročito na svadbama. Kako tog dana niste najsrećnija žena na svetu, imate pravo da prekršite bonton i upotrebite ovo „gledajte MENE“ efikasno sredstvo za izazivanje pometnje i skretanja pažnje sa mlade koja će vas, došaptavajući se sa svojom mamom, diskretno pratiti zakrvavljenim pogledom. Jedino jače sredstvo za zaista zabavnu svadbu je pokvareni majonez ili ricinus u ruskoj salati.

Komentari

prvo sam ti dao plus pa citam, ovo je svakako trebalo definisati

Pored mene uvek neke kojima su sve haljine male...:-)

Odlično Lolo,pogotovu deo za malu belu.

Cim sam video naslov,odmah sam znao da je zensko autor definicije....i nisam pogresio!Definicija je sjajna i zao mi je sto mogu da ti dam samo jedan plus.

opet muskraci,uvek se trpaju,gde ne treba! lola,koja je tvoja boja?

Bež, a pink planiram posle 50-te :)

:) u pravu si, Lola! +