Prijava
   

Mala deca u gostima

Obično dolaze nedeljom. Jedan od načina da vam Bog kaže: "Evo kako će pakao da izgleda ako nastaviš da se oblokavaš vikendom, pička ti materina bezobrazna".
Zaista, ova poseta, iako obično kratka, vam daje uvid u ono što vas čeka posle smrti ako pod hitno na počnete da živite hrišćanski, k'o što je zapoveđeno. Zaista, ne šalje sudbina malu decu u goste baš nedeljom, popodne...
Najbolje ćete shvatiti Božju opomenu ako dete ima 2-3 godine.

Nedelja, 3 popodne...
-Kevo, odo ja napolje malo...
-De ćeš bre ti, ceo petak i subotu nisi kući i sad bi opet negde...A i dolaze nam Živanovići na ručak sa detetom. Ostani bar da vidiš dete...
Naravno pristaješ, da ne ispadneš mrzovoljni skot što ne voli decu.
Keva: Dobro nam došli, a gde je ovaj VEEEEELIKI momak?! Vidi kako je porastao! Iiiiiii, jel si nam doveo mamu i tatu?! (još 10 minuta vrištanja i ispuštanja zvukova neizmerne radosti)
Mali skot se iz nekog razloga obično uvuče kod vas u sobu i sve ispretura. Svi se oduševe jer, vidi kako je mali pametan, mora da trazi igračke (želite da pitate otkud da ih baš tu traži kad nemate igračke u sobi još od bombardovanja, al nema veze).
Ručak:
Nekako su smestili malog demona za sto. Tu sve ispretura, trpa prste u usta, hranu, nos pa u dupe (ne mora tim redosledom) i svi se oduševljavaju svakim njegovim pokretom, svi srećni vrište i pište. Mali demon je ipak najglasniji i onda svi u glas neartikulisano urlaju.
Posle ručka:
Mali demon: Mamaaaaaaaaa kakiiiiim! OCU KAKIM! AAAaaa KAKIM! (naravno, opet neizmerno oduševljenje od strane svih)
Mama: Evo saće mama te vodi da kakiš. Ju, pa ti već kakio! Mlada mama mu skida gaće pred svima, pa ga tek onda vodi u kupatilo da ga zapere.
Otac: Znate, odvikavamo ga od pelena...
Svi u glas: Ako, neka je KAKIJO! Iiiiii, kako je to slatko, KAKIJO(opet 15min cike, vriske i urlanja).

Komentari

Aaaaaa, kako ih mrzim! Tarzani mali! +

I još mora da se praviš kako je i tebi slatko kad kake (?!) da ne ispadneš nadžak-baba.

Vala baš, nisu za u narod :D
Znam sve, a novopečeni roditelji su najjači, kao da su dobili dinosaurusa, a ne bebu. Znam da ću i ja takva da budem, ali da pljujem malo dok se to ne desi :D

Salim se mean :D sPlu
Jaoo imao sam jednog klinca takvog, samo sto sam ja igrao igrice...
Igro sam nid for spid...i sad se zaletim prvi sam lik metar iza mene do kraja jos minut..I klinac mi gurne ruku i meni auto odleti sa staze..
Ajoo kakv e sam zivce imo!!!

Inace najvise mrzim kad krenu klinci od 2,3,4 godine da cmizdre...i to za uz kurac..

@Soul

kao da su dobili dinosaurusa, a ne bebu

Vala baš, nasmejala sam se do suza! Najgore je kad im skidaju pelene onako javno, jer njihova kaka ne smrdi!(?)
@Sale... Htedoh da te pitam kako to da si dao nusmi kad je skor ostao isti...Meni su klinci iscepali i ižvrljali neke knjige za fax (original knjige, sa sve slikama u boji, i to nisam kupila jer sam snob, nego mi je zaista trebalo)
Roditelji se samo nasmejali i bili u fazonu hehe nek se igra dete, kupićemo ti novu. Misliš da sam videla pare!?

Mala deca su dinosaurusi. Jao, i defku ću da napišem o tome. PU!

Hahaha, au. Knjige? Pa, tačno da su mi knjige dirali, pobila bih ih. Imam 2 rečnika od po 10 kila, gađala bi' ih njima.

I još se svi smeju, kao šta zna dete?! Grrrr....Sećam se kako me je keva lešila od batina kad napravim neku pizdariju u gostima, a ovo sad...c, c, c.
Jednom sam rekla da me nerviraju mala deca u društvu i osetila sam kako su hteli da me natakare na kolac, da se tako prosto izrazim
U društvu se o tome ćuti, i MORAŠ da se oduševiš kad mali skot piša/sere/povraća!

Ono dete ti odsece glavu, ma sta zna dete sta je ubistvo..

Ma treba da naučiš da ih manipulišeš.. Ja sam svog malog rodjaka toliko izmanipulisao da dodje ispred mene i fino me pred svima pita "Mogu li da igram igrice ?" Sa sve kerećim pogledom, nek nauči šta sme a šta ne..

Inače jedno dete je pitalo mog druga pred svima "Imaš li curu?" Ovaj rekao da.. Pa ga pita
"A jel tebi cura puši kurac ?" Onako pred celom familijom... hahaah!!
I ja sam se raspričo ++

@sunshine Mislim da su roditelji generalno danas popustljiviji, pa zato dozvoljavaju deci da prave sranja kolko 'oće. Seti se i sam koliko je bilo normalno da ti keva/ćale zavali šljagu...Sad se to zove zlostavljanje (nisam za to da se deca peglaju, al malo po guzi je ok, čisto da se odrzi disciplina).

@mean

Slažem se.. Ali lako je (barem meni jer nisam stalno sa njima) manipulisati decom. Zabraniš im nešto na jedan dan, na primer crtaće, posle će samo ukapirati šta sme a šta ne. I ja sam za malo po guzi ako me razumeš .

Vid' šta ga ih je roditelja na ovoj defki

O bože, rodiće mi se unuče za koji dan....hm...kakva li ću biti baba...pitam se.

Ja bih ovo u odabrane :D
+*

mrzim malu decu. da imam gde da sklonim knjige, bih. ovako kud koji mili moji. mali uzme knjigu, ja mu uzmem i vratim, i tako sto puta dok ne ukapira da će biti gađan tom knjigom ukoliko je ne ostavi na miru. +

Zanimljivo je da se baš dosta ljudi žali na cepanje knjiga. Po meni, krivi su roditelji malograđani jer ne uče decu od malih nogu da poštuju knigu. Zato imamo debile koji "neznaju" pravopis.