Prijava
   

Mali, licna?!

Recenica (naredba) koja te presece kada si odlutao od svojih misli.

Ides u site sate razvaljen ko bulja, glavu u pod i misli ti negde odlutale...Kada cujes ovu komandu, prvo se ukocis pa tek onda skapiras da je policijski auto zaustavljen ispred tebe (ti doduse ni kriv ni duzan), i da su 2 njuske osisane na opasno izasle iz auta i sa lampama ti prelaze sa motivom:
"Ovaj nosi fajerku i sal, ima nesto, ajde da ga izujemo"
Ti prvo potpuno zbunjen "zasto bas JA", posto ne diras nikog,a onda sledi dugi proces trazenja isprava. Posle tragikomicnog pretrazivanja svih dzepova dajes im licnu, a oni ce:
"Vadi sve iz dzepova"
Opet agonija, vadis kljuceve, zvake, paklicu cigara itd...Nakon pregledanja paklice i ustanovljavanja da nemas famozno "kartonce" sledi dugotrajno trazenje rizli...Posto su te nesrecne papirice nasli, sledi naravno pitanje:
"Sta je ovo?"
Ti vec nadrkan kazes:
"Pogadjaj dvaput?"
Opa, vec si i bahat prema pripadnicima reda i mira, morace da ti pretrazi narkotike. Posle besumucnog trazenja toliko omrazene biljke kanabisa, i ne pronalazenja istog, sledi malo razocarano:
"Bezi kuci, ali sve mi znamo, sve cujemo".

I tako dok je u isto vreme neko izboden nozem, ili sutiran do smrti ti si jebavan od strane narodne milicije, ni za sta.

ACAB

Komentari

+
Ово ме подсети на то кад су ме претресали насред улице,зато што сам се затекао у тренутку кад је продавачица звала пандуре због неког другог лика који јој је разбио шофершајбну на ауту и отрчао;тада су ми пронашли и одузели нож,а личну карту нисам имао(јебига,имао сам 17 година).Ал што је најсмешније,тек после пола године сам добио прекршајну пријаву.
Уместо да милиција види и чује оно што треба,она се замајава онима који изгледају сумњиво,да би показали како нешто раде.Док се они замарају косијанерима, ,,навијачима'' и осталима,педофили и серијске убице харају по парковима и мрачним улицама и вероватно им управо јебу или убијају жену и децу док се ови замарају групицом момака с дволитром Јелена.

ma daa...smaraju okolo likove sto kuliraju, ajde da se pravi neka guzva pa i da razumem, al sede recimo ljudi u parku i cirkaju, verovatno je to i njihov park u njihovom kraju....i onda dolazi murija da ih popisuje
smesno

Једном приликом, скупили се ми, сели на терене, купили пивце, седели пола сата... Двиљаци ту и тамо мало прођу, после долазе керови.
-Добар дан.
-Добра вече.
-'Ајде момци бришите одавде!
-Молим?
-Нарушавате јавни ред и мир.
-А одакле вам то.
-Сине, гледмао у пасуљ.
-(кад ми је то рекао дошло ми да му јебем матер) Следећи пут мало боље погледај!
-Види ти њега што је безобразно!
-Ко си ти мене да тераш са јавног места кад нисам ништа урадио!
-'Ајде покупи то и бриши одавде, жалили су се станари да правите буку.
-Који курчеви станари кад у кругу од 100 метара нема ниједна зграда!
-(отераше нас маму им јебем напаљену)