Prijava
   

Man vs Wild

Show koji je prisutan kod nas na Fox-u a genralno na Discovery-ju. Glavni lik je neka budala koji se prima i doima da je zesca faca, a uz to je i non stop zadihan.Radi se o tome da ga kao izbace u divljinu tipa Amazonija, Island, Alpi i slicno i on mora da se snadje da prezivi. Jede crve, ocne jabucice od zverki i ostalo kao bajagi. Skace u hladne vode, pentra se po vukojebinama kao bajagi ponovo. Po njemu jadnome svaka biljka i govno sadrze proteine i vitamine koji ti mogu pomoci da prezivis ceo dan, pa kad su Vikinzi pasli travu sto ne moze on. U svom prezivljavanju koristi sve zivo sto mu u divljini padne pod ruku...npr konopac od padobrana ili tzv Rambo noz koji naravno ima svako koji nekim slucajem se malo zamaje i skrene na Island ili Alpe. I da, kamera mu radi bez punjenja ceo dan. Covek je proputovao ceo svet i klasicna je mamipara.

check the videos

Komentari

bolje da nemam pojma nego da sam glup ko ti pa da verujem u takve gluposti.Al svako ima svoje misljenje

Bilo kako bilo on zgrce pare, a mi sad treba da se svadjamo oko toga jel? Ako imam pravo na misljenje onda smatram da imam pravo da ne bude omalovazavano.

nije u sustini ni bitno da li je tako...jos jedan show za narod

pa dobro realno sad show nije toliko los.
ja se secam da sam voleo da gledam 'Lovac na krokodile' dok nije poginuo Stiv Irvin, to je bas bilo onako realno ( da nije ne bi poginuo prilikom snimanja emisije).
A ovo je onako ok, interesantno je kad pojede zabu neku ili crva i to mi se cini da nije namesteno(vidi se kako se zaba pomera i sledeceg trenutka je u njegovim ustima).
E sad, kamerman sto ga prati, kako on prezivljava?
Zbog toga mislim da je malo namesteno i da on u rancu ima sunke, slanine itd. :)

ok,nema potrebe za svadjom.Samo cuvena pitalica:"Ko je poceo prvi?" kaze da si ti prvi poceo sa omalovazavanjem mog misljenja, ja sam samo nastavio. Meni nije krivo sto zgrce pare, naprotiv.
al se kladim da nisi ni pogledao klipove...

pa to za kamermana je najjace,uostalom hvala svima na citanju dugacke definicije

Ok, prevazisli smo to sad. A sto se tice kamermana, ima ih dvojica ili trojica i putuju s njim i snimaju bez da ulaze u kadar. Oni ponesu sebi satore, sve sto im treba za prezivljavanje (i sunke i slanine :) ) i tu su da mu pomognu SAMO ako bude u smrtnoj opasnosti. On ne snima emisiju kako pobeci od autoputa i civilizacije, vec kako preziveti u prirodi. Sto se tice biljaka velika vecina se moze koristiti u neku svrhu, da daje te vitamine i minerale. Covek moze bez hrane da prezivi nekoliko dana, pa moze i on ta dva, tri dok pije sok iz biljke i jede 100 g bobica dnevno dok snima emisiju. Zato sam ti rekao da nemas pojma.

Hvala na objasnjenju.Sad znam zbog cega si mislio da nemam pojma.Sve je ovo tacno sto si reko za glad.
Al,brate,ovaj lik ga mnogo preteruje...i mislim da mu je show ziva smejurija

Pa jebiga, ima scena u kojima bi se moglo reci da preteruje, ali nikad ne znamo za sta je covek sve spreman kad dodje stani-pani.

sve u svemu,ja i ti smo rekli sta smo imali.Bitno da se to gleda i da ovaj uzme fine pare i fino proputuje

vlajko ajd tebe da pustimo tamo negde u picku materinu pa se ti snadji.
covek je bio u britanskim specijalnim jedinicama,covek zna znanje bre,a najjace je kad iscedi vodu iz slonovog govneta.

slazem se, meni nikad ne bi palo na pamet da cedim vodu iz slonovog govneta :)

Mislim da je emisija super, i većinom se slažem sa time što je KRSO rekao, pa da ne ponavljam već rečeno...

Od mene mu je oprošteno i 10 kila šunke i lsanine koje ima u rancu posle ovoga:
http://www.youtube.com/watch?v=QuB3kr3ckYE
Nek ima u rancu šta god hoće ako je ovo uspeo da uradi :))

Hajde sada razumno....prvo lik je profesionalac, bio je padobranac u britanskim specijalnim jedinicama, drzi kurseve iz prezivljavanja, sjebao je kicmu i posle dve godine se popeo na Maunt Everest, tada je imao 23. To je za pochetak dovoljno za respect. Epizode se snimaju po nekoliko dana i naravno da nece crkavati od gladi i rizikovati zivot svo vreme, nego samo kad je to potrebno za snimanje emisije. Ljudi su pocheli da pate od toga da gledaju kako neko rizikuje zivot do te mere da navijaju da slomi kichmu, da ima otvoren prelom lakta, kolena, da mu neko sranje iskopa oko ili sl. I tek kad umre, onda bi rekli, jbt bio je on dobar. A primera za to ima suvishe.

Ja najviše volim onaj deo emisije kad se skine da osuši stvari

Bravo, Artemida! :D

realno veliki deo emisije je namesten i improvizovan jer ipak to je divljina i nije on blesav sad da gine ko budala!!ima tu i ljude i puske naravno,ali dosta i radi sam!!u ostalom bio je pustolov a specijalac nesto malo jer je pao s poluotvorenim padobranom pa nije hodao skoro 2 godine!!jeste da je komercijala ali ipak je lik carina!!!aj vi radite ona sranja ko on!!za to treba i mozak i cuka...