Prijava
   

Manowar

Najglasnija ekipa na planeti (mada Motorhead se sa ovim ne bi saglasio). Americki hevi metal bend, kome su sve pesme peva o Hevi metalu, metal braci, o jacini hevi metala, o metalu, o celiku, gvozdju, metalnim macevima, ratnicima, vitezovima (koji su `elte isto u metalnim oklopima), limu i drugim legurama. Iz ovoga se moze doci do zakljucka da su clanovi ovog benda ili veliki ljubitelji proizvoda metalne industrije, ili metalostrugari. O njihovom stajlingu se brinu isti stilisti kao i Mitra Mirica, Ede Gegaja, Jasara Ahmedovskog i Jelene Karleuse. Sve u svemu, iz albuma u album, pesme su jedne te iste, sa skoro identicnim rifovima, samo se stajling menja (pa dobro cak je i Mile Kitic postao urbaniji).

Komentari

+

А јеси ли чуо ЕП за нови албум? Имају верзију песме ''Father'' на неких петнаест језика, укључујући хрваткси (Отац) и Бугарски (Татко). :)))
Ево хрватске верзије:

http://www.youtube.com/watch?v=Mn6MbzwLqEM

Ma video sam. Ma mislim, totalno su odlepili. Ajd` nekada su jos i rokali, sa dobrim singlovima tipa Gods Made Heavy Metal, Hail and Kill i slicno, a onda su poceli da kenjaju sa turbo folkom... ma bas su se zasrali skroz. Najjaca je fora kada sam u Hard Rock Cafeu u Moskvi cirkao celo vece sa Ross The Boss-om, koji je tu slavio rodjendan :)

njihov stajling ima lako koketiranje sa gay stajlingom. oni jesu legende, ali sada je smešno imati taj HM stil sa početka osamdesetih. oni su kao neki HM dinosaurusi, deluju kao klovnovi sa svojim "od čelika mač, oštar kao brijač" klinačkim laprdanjem.

Pa jes... skoro sam se smejao kada sam cuo deo pesme Metal Warriors (sam naziv je smesan) pa kada kaze "If you are not metal - you are not my friend!" :))) hahahahhahaha

Tj. ако ниси у металу, НИСИ НИ МОЈ ДРУГ!

http://www.youtube.com/watch?v=7kFc7zWFW2Y