Prijava
   

marchello

Reper koga protežira B92, ističući ga kao neki "urbani fazon". Osim što je reper, on je i pisac (ideja njegovog romana je da grupa umrlih čeka prelazak na drugi svet, ili tako nešto - zvuči zanimljivo). Zato mu tekstovi imaju bar nekog smisla, nisu samo gomila psovki. Ipak, treba se zamisliti kad se vidi ko ga najviše sluša, i treba shvatiti da je on deo establišmenta.
Povremeno ispada smešan u nekim svojim tekstovima.

"Ti ćeš da mi promeniš svet bre, idi radi nešto slepče!"
(K'o deda neki)
Kad sam to izneo na jednom forumu, neko me optuži da slušam po ceo dan Balkanmediju i da nisam čuo punu verziju koja uključuje psovku. Mož' misliti al' je jak - psuje.
Ima i bolje tumačenje - marchello je tu samokritičan, obraća se samom sebi.

Komentari

e, ovo je najkorektnija definicija o njemu. Palac gore!

slažem se sa 2pan-om, veoma veoma dobra definicija.
plus od mene.

Reći za Marčela da je štićenik b92 ravno je goloj budalaštini

Moguće da je Lija-Vujak u pravu za ovo drugo. Marčelo je loš, ali ne toliko da ga B92 uzme pod svoje.

Marčelo je toliko loš da ga B92 uzme pod svoje... Ili možda ne slušate Dizanje i slične stvari... I nije on jedini, mada je skoro pa jedini od "mladih nada" koje oni dižu u nebesa. Inače preferiraju one koji su umrli ili već imaju solidan staž.

Osnovna jedinica za samoreklamerstvo. Pod bezbroj nikova redovno terorise ovaj i gomile drugih sajtova.

Не знам зашто сте се сви тако наврзли, да не кажем острвили на тог човека. Има толико горих од њега за критику. А 90% дефиниција о њему је тако дебилно написано и без смисла за хумор, да сам на све поделила минусе. Минус и овде, иако лично уопште не волим Марчела.

Зашто нико не критикује оне субкортикалце из 187, на пример, а они су и далеко слушанији? Крените од најгорег при пљувању.

Ujka Vanja, samo da znas - ja nisam on ;)
Gospoja, razumem taj osecaj, tako sam delio minuse za Avril Lavinj (istina, nisam cuo da je treba rekla za sebe da je metalka, pa sam je drugim ocima posmatrao). Ipak mislim da sam se ja "navrzao" s razlogom, za ostale ne znam ;)

Само да знаш, теби нисам дала минус због лоше деф ;) Ал претераше га стварно, ваљда постало модерно да га сви прозивају... Човек макар нешто покушава, не иде свесно да се прода маси попут Груа или 187... Урадите ви боље.

On je samo uzeo da se petlja tamo gdje mu nije mjesto. Bavio se hopom a da se ustvari nije dotakao pravog hopa (šta je danas pravi hop?), što je, je li ovom našim 'najgrđim' reperima zasmetalo. A još se kleo u andergraund pa postao komercijala (slilom prilika). Zbog toga ga pljuju i to samo oni koji ne mogu da prodru malo dublje u suštinu. Ljudi sebi u glavi već sve sortirali, ako je hip-hop ima da je takav i takav i čim nije to odmah ne valja. I u hop-u postoje neke podvrste, ajde nek se shvati tako ako već ne može drugačije. I obrazovan reper je reper, i nije nužno loš. O Bože, ne mogu vjerovati da to pišem. Kao da pljujem sama po sebi što slušam uopšte muziku u kojoj si do jaja samo ako si prostak.

Duse sekire,od mene za sve jednu definiciju imas + ,osim ove.
Palac na dole, i da moze vise puta da se pritisne,verova... Cuj verovatno,sigurno bi pritisla dugmence.

batice,palac DOLE...pomalo slusam marchela i lik zna o cemu peva,ne peva o pivu,devojkama,sexu itd... poslusaj suze ili sveti bes ;)

-

Lik je genije! Jeste mlad i ne znam kako očekujete od njega da je proživeo sve o čemu priča, ali isto tako se ono kao na slavama uz kaficu priča i o Čedi i Velji Iliću, a retko ko ih je ikada i video...Tako da...car Marčelo! ;) Pease...

e mozda dobijem ban ali ne mogu da ne porucim autoru definicije da mu jebem mater ;)