Prijava
   

Marvelzacija

Prevara od filma s Marvelovim junacima. Iznevjereni gledaoci nakon gledanja žele povrat svog novca.

- Kakav ti je film Avenger: Infinity War?
- Ma teška marvelzacija. Osjećajem se kao da sam ulupao pare na voćkice.

Komentari

Ti još na ovom sajtu, ustašo?

zar ne bi u primeru trebalo da bude maRvelzacija, shodno naslovu

Ma mobitelu mi predviđa riječi pa sam se sjeba. Ispravljeno.

Ok defka kratka ali vec ima slicno i sam si komentarisao stvarno si interesantan https://vukajlija.com/marvelzacija/677205#comment_3196784

Nisam ocenio ni jednu ni drugu

Ne znam kako su ti ove dvije definicije iste. U označenoj definiciji je naglasak na pljačku Marvelovog junaka, a u mojoj je naglasak na prevari od samoga filma.
Definiciju s primjerom sam napisao prije nego što sam pretražio u pretragu jer sam bio uvjeren da neće biti ništa ovakvo definirano.

Probacu da razlozim sto je vise moguce
Prvo nisam rekao da su iste nego slicne
Drugo da li ti smatras da bi tvoja definicija ista vredela da je naslov "bioskopska prevara" i da nema marvelzacije u primeru
Prevara
Kad platis 500 dinara da gledas revenant i smoris se
Primer: di kaprio i ti si dokapriao
Treca stvar meni se puno puta desilo da je vec definisano nesto sto sam i ja hteo, lupim plus ni ne komentarisem, bukvalno je skoro sve izdefinisano.
Nasao si definiciju prokomentarisao odlucio da neces praviti istu jer nema smisla i legao da spavas. Budis se sutradan i kazes idem ja da izdefinisem urpkos svemu ne sme se ovakva ideja baciti greota ipak sam ja tvorac ne moze to tako ja sam je rodio. A i mozda se stisasalo pa ce proci neopazeno. Ne kontam.
Ova definicija vredi samo zbog te igre recima i ta igra vec postoji zabelezena na vukajlija.com koji je onda smisao tvoje definicije?
Da angazujem advokata ima ih na sajtu pa da ti oni jos detaljnije objasne konkretno strucno precizno kao u zakonu jer znam da si ti nepobediv ovako i da ti nije dovoljno ovo sto obican covek kaze jedino advokatski tim i sud u strazburu mozda mogu da dopru do tebe.