Prijava
   

maskirani osvetnik

Vukajlijas koji kada mu negativno iskomentarisete definiciju, odmah krene da vam uzvrati sa minimum par minusa, cisto da vam stavi do znanja da ne mozete sa njim tako. Njegov hejt je cesto vrlo vesto zakamufliran, pa vam "udeli" par beznacajnih pluseva, a minusi idu tamo gde najvise boli, na najkvalitetnije ili najuspesnije definicije.

Komentari

Ko se plasi maskiranih osvetnika, i ne treba da daje negativne komentare. Napises ono sto mislis i boli te patka sta ce ko da klikne po tom pitanju.

mislim da je to rekao vise da ih prozove i da se prepoznaju u tome, nego zato sto ih se boji...zapravo, ko ih se boji uopste?! :-)

:-))) Ja provalio jednog takvog,mnogo je jadan.Uvek me je bunilo zašto negde nemam samo +2 ili +3 za neke definicije koje realno toliko i zaslužuju.
A onda,jednog dana rešim da ga pecam..:-) I upecam ga!:-)
Elem,dam dobru def,on odmah meni minus,a kako zna da mogu da proverim,trkom na moje najgore definicije pa tamo lepne plus! Mene čudilo samo to kako ga nije mrzelo sve to da smišlja...bolid!:-))))

Znači nije bolidka...:-)

Hahahahahah 2pan ovo posvecuje meni hahahaha

E žao mi je što ja nisam ovo definisao,majke mi!:-))

@Banda Da ih se plasim, ne bi ih ovde prozivao, ali moram brate malo i da uzvratim udarac. Modovi imaju moci da upecaju po kojeg takvog jadnika, dok mi smrtnici mozemo samo na ovakav nacin da uzvratimo, ili bi bilo bolje da svim sumnjivim izlepim minuse? Ne hvala, u 95% slucajeva glasam po savesti, a onih 5 % zavise od raspolozenja i ako mi je neko bas drag, pa mu maaalo progledam kroz prste (ali samo malo, nikad nisam dao plus za nesto sto je po meni totalna glupost). Cak sam i ljudima koji su me hejtovali davao zasluzene pluseve, iako sam ih prozivao, zato sto ne zelim da ispadnem picka osvetnicka...

Kuku, tulume, nisi valjda ti taj? Ili je to na konto one tvoje def? Nema veze, odo da ti izdelim minuse, za svaki slucaj :)

Hakuna matata frendovi,
sve vas pozdravlja NesaDeBeli,
a neka glasa ko kako želi.
Means dont worry ...
Hakuna matataaaaaaaaaaaaaaa

Ma jok some, nego onaj dan kad je meni bilo sa onom sandrom.

Ja sam jos davno dao minuse na sve, mozes da ga pusis :)

Ocu ja, al si maloletan, javi se za koju godinu :)

ahhhh.... to je bio taj period vuke kada se bilo koje displusovanje ili nešto slično na kraju svodilo na HOT.... 2pane, tulumbac, sram da vas bude!!!! :DDD