Prijava
   

Materijal za pred oltar – iz ženskog ugla

Dobro je poznato da mužjake privlače ženke lakog i prpošnog morala, i to one što „lakšemoralnije“, a da se onda ožene neiskusnima, po mogućnosti nevinima. E sad, misle to i mnoge žene, samo što ne otvaraju o tome teme po forumima. Jer su neiskusne, jelte.

I dok se tebi čini da je tvoja opičena djevojka luda za tobom, tvojim ožiljcima i tetovažama, i da joj se okice cakle od divljenja dok joj prepričavaš svoje prvo obijanje trafike, svoj razvijeni a onda propali posao sa narkoticima i sve svoje konake u muriji, i dok misliš da je ona tako slatka dok se ljuti na sve one tvoje bivše koje viđate u gradu, i dok se vi zajedno napijate i posvuda i svakako ljubakate, ona u majčinsko-domaćinskom ćošetu svoje lude i spontane glavice sve više prede misao kako ti, takav, sitni klošar, nisi nikakav bračni i genetski materijal. Jeste, s tobom joj je zakon, ali nećeš je ozakoniti. Jeste, s tobom svršava, ali neće s tobom i završiti.

I to zato što ne pružaš sigurnost i stabilnost, one osobine koje ona, dok s tobom vrišti na svirkama, prezire i pljuje kao dosadne i malograđanske, ali koje će u jednom momentu postati presudne za to da se sva ta vaša turbulentna i opsesivno-kompulsivno strastvena veza prekine jednom jedinom rečenicom: „Ne vidim nas u budućnosti“, i da svoju budućnost nekako odjednom, naprasno, ugleda sa poprilično neiskusnim, neporočnim i nezabavnim, ali obrazovanim i u državnoj službi s mogućnošću napredovanja zaposlenim likom, uglavnom malo starijem i veće malko proćelavim. Ne smeta ništa. Biće dobar muž i otac.

Nisu u pitanju samo pare, ne zavaravaj se i ne diži socijalne revolucije pred dragstorom dok proklinješ posttranzicioni period i srozavanje standarda današnjih klinki. Jednostavno: pružiće joj ono što joj nije trebalo dok je bila s tobom, a to što si joj ti pružao njoj više ne treba.

I odjednom ona zna i da kuva i da pegla. I hoće podmladak.

Komentari

Ауф, ала га очита! А јел само државна служба долази у обзир, или могу и друге професије? +

Bravo majstore! +čina

Vredelo je čitati. Odlična. +

А јел само државна служба долази у обзир, или могу и друге професије?

Samo da je ozbiljno i sigurno. I dosadno. :)

"Majstor" se zahvaljuje. :)

Значи ми гутачи ватре на жици изнад кавеза са гладним кепецима не долазимо у обзир? Да сам то знао пре, не би ти добила плус од мене! Дискриминација

Ok, ovaj put ću diplomatskije da se izrazim... Dakle - jok. :)
Kurajberu, cijenim. :)

Dao sam ti plus, jer si lepo i koncizno sročila. U teoriji, sve je to fino, ali Srpkinje jebeno ne znaju šta hoće, a hoće otprilike ovo: da momak ima para i slobodnog vremena (jebiga, da imam pare, moram rintati kao magarac); da je i ozbiljan i šašav (jebajga, ili može biti jedno ili drugo); a plače kao baba narikača na kraju Titanika i da je kao Statham u nekim društvenim situacijama; da je taman dovoljno lenj da joj ugađa, a da je i vredan da ima posao, da ima mišiće ali kao ona pička iz Tviligtha, a ne kao pravi lola i preldžija.

I ukratko, to je muškarac iz meksičke tevenovele. I zato biram Hrvatice, jer su mi bolje, bio sam i sa jednim i sa drugim. Hrvatica je zmaj u krevetu, a i ekstra drugar. Sve od reda!

Srpkinje jebeno ne znaju šta hoće

Ispravi Srpkinje u "sve žene svijeta" i slažem se sa tobom po svim stavkama. :))

+, iako nisam čitao.

Ubjedljivo mi najomraženija izjava.

Алал ти плајваз!

Alal ti komentar! :)

Lol, dopada mi se. Prija mi ovakav suptilniji cinizam.

+

Добро је, кад није боље...
Други немају ни толико.

Aurora nezadovoljna, Bobi mi malo nerazumljiv. :)
Buttu prija. :))

Nije omraženo ništa, samo sam primetio trud i morao nagraditi.

Žene, ne možes s njima...

Da, za zabavu je super neko ko je u stanju da ti pomuti razum. Za ozbiljne planove je dobar onaj pored koga možeš da budeš hladnokrvna. A ako je u stanju da obezbedi sigurnost, valjda mu ni genetski materijal nije loš. Doduše, u ovom segmentu je moguće i lažiranje.

SLažem se sa Otkačenim. Ovako, intelektualne veze su one koje najduže traju, pa mislim da je to i najvažnije ne bi l duže bio sa nekim. zaljubljenost prođe, i seks postane zagonetka posle 15 godina, ali sine ako si ti istog interesovanja i shvatanja kao partner kog si izabrao, tu nema problema kasnije. tako da onaj ko mnogo voli da jebe kurve, glup je ko noć i ne pere zube, samo ženu sa ekvivalentnim manirima može nać i slagat se. većinu ovog shvatam gledajući matorce moje, možda nisam u pravu jer ko što rekoše sinoć zelen sam još, al to je neki pogled na ovu defku i temu. defka ti je okej, dobro si ti to sročila, šta već. :-)

Ko o čemu žene o udaji...
I meni često ovi stariji oženjeni pametuju:
"Šta čekaš?"
A ja kažem:
"Čekam da oćelavim i nađem posao u državnoj firmi" :P

Da, za zabavu je super neko ko je u stanju da ti pomuti razum. Za ozbiljne planove je dobar onaj pored koga možeš da budeš hladnokrvna.

I ja se slažem s Otkačenim. Nije prvi put. :) Samo oštro, samo hladnokrvno. :)

Čekam da oćelavim i nađem posao u državnoj firmi

Vid' ovog mog hejtera. :))

za ovo

Jeste, s tobom svršava, ali neće s tobom i završiti.

skidam kapu, svaka čast i omiljeno.

nek si im rekla...+++

skidam kapu

Hvala, gologlava. :) I ostali, ofkors.

ne zavaravaj se i ne diži socijalne revolucije pred dragstorom dok proklinješ posttranzicioni period i srozavanje standarda današnjih klinki. Jednostavno: pružiće joj ono što joj nije trebalo dok je bila s tobom, a to što si joj ti pružao njoj više ne treba.

Управо.

Али, опет, не мењам се ни због себе,а камоли због неког другог :-))

Naravno, nećeš TI da se promijeniš.. Ali ONA bi mogla, vrlo lako. Take su te žene, pu ko ih izmisli!

Ali ONA bi mogla, vrlo lako.

Неће то тако лако, питај моју девојку :-)

Ma mislim žena uopšte. Ne tvoja žena, ne, ne, nikako! :)

Ja sam još u toj fazi da mi ti smorovi iz državne službe ne trebaju. Ali ko zna. Javiću ti kako će dalje biti. :)

A ovo mi je čak i simpatično:

Значи ми гутачи ватре на жици изнад кавеза са гладним кепецима не долазимо у обзир?

:D

Pa možda nikad i ne (de)evoluiraš do te faze, ne brini se. :)

Ahah, da, nije trebalo da spominje to da su kepeci gladni. E to baš obeshrabrujuće zvuči. :)

Ili, skraćeno - ''Kurvaću se dok sam mlada i neiživljena, a posle ću da nađem budalu koja će da me izdržava i nosi na grbači, a koju pre ne bih ni pogledala jer nije bio tako jebeno kul.'' :D

Kakav divan esej, brao.

drago mi je, asate, hvala :)

Jeste, s tobom svršava, ali neće s tobom i završiti.

Kakva rečenica, savršena!
ALI ima izuzetaka, ima...jesu retki, ali ih ima! :)
+

Ima nas svakakvih... i hvala nam na tome :))

Ovakve defke najviše volim zbog komentara. Zabavljaju čak za nijansu više nego oni na jutubetu. :)

Da, da, otvori se i duša i srce :))