Prijava
   

Mešanac

Inspektor MUP-a. Nit je civil nit je policajac.Izgleda kao i svaki drugi civil ali ima narav i ovlašćenja policajca.Medju civilima neprimetan,lako se umeša u masu i masa ga lako prihvati kao svojega,a u stanici gde je na svom terenu,jedan je od najkrvoločnijih i najzajebanijih policajaca. Veoma je nezgodan jer se sa njim nikad ne zna koja će mu strana u kom trenutku preovladati.Kao kada bi ste čuvali mešanca Pudle i Šar Planinca,jednog vas trenutka može balaviti po nozi a već drugog skočiti da vam čupa grkljan.Tako na primer i ako ste njegov drug iz detinjstva,danas možete sa njim zajedno da motate džoint za koji vam je on nabavio travu,a već sledećeg dana vas može uhapsiti zbog iste te stvari.

- Brate provali onog lika u ćošku nešto mi je čudan,ponaša se kao pandur,samo snima okolo.

-Ajde bre ne tripuj se,vidiš da je jedan od nas,uopšte ne izgleda kao pandur.

-Pa toga se i plašim brate,da nije slučajno neki mešanac,ti su najgori.
_______________________________________________________________________

-Brate jel si čuo šta se desilo sinoć Makiju,jebote vario je sa ortacima na gajbi,bio mu tu i onaj ortak inspektor,kaže taman su povukli po dim i ovaj im pozove konjicu na vrata,a što je najgore on ih je i terao da nabave nešto.

-Pa šta očekuješ od mešanca čoveče,njemu se non stop mešaju osećanja,nikad ne znaš šta će da se probudi u njemu da li pandur ili dečko iz kraja.

Komentari

Četvrto odeljenje distribjušn Srbija.