Prijava
   

metalac

Vrlo buntovan, uglavnom namrsten i nervozan kao da resava iracku krizu. Njegov bunt je uglavnom upravljen ka roditeljima i svima onima koji apeluju na njega da utisa muziku i okupa se. Svrsi kad cuje sledece reci: strah, smrt, mrak, pakao, djavo, i razne varijacije istih.
Sve u svemu, optereceni klinac u krizi identiteta.

Komentari

čoveče, kakav trip... ne mogu da verujem da neko generalizuje sve one koji slušaju metal u goreopisan profil. opterećeni klinci? pa, dobro, ima ih koliko hoćeš, ali nisu svi metalci klinci. bunt prema roditeljima i kupanju? danas veliki broj klinaca ima bunt prema roditeljima ima bunt a ne samo "metalci". što se tiče kupanja, vidiš, veliki je problem što na primer u busu, pri velikoj gužvi u špicu osetiš kako u januaru na minus beskonačno napolju, neka fensi-u-pokušaju persona vonja kroz perjanu jaknu. i ta ista persona gleda nekog metalca sa dugom opranom kosom kao da je đubre. i ta kriza indentiteta je smešno objašnjenje i loš argument za takvo omalovažanje ljudi koji slušaju metal muziku (te "gadne" metalce koje je tako lako pljuvati bez imalo objektivnosti). od mene minus k'o vrata.
i to zato što verujem da ni svi fenseri nisu u tom nekom fensi "fazonu" (ili kako već to neko zove) već im se to zaista sviđa i pronalaze se u tome.

Ne mogu baš da se složim sa tobom. Malo pretera u pljuvanju metalaca, niti su svi klinci, niti su svi opterećeni, niti se ne kupaju... Lepo reče Zyclon, tom opisu može odgovarati i bilo ko drugi ko sluša bilo koju drugu muziku.

Dobro vece!
Stanite bre ljudi!
Pa ja sam definisao one likove koji se ne deklarisu svojim imenom i prezimenom, vec pripadnoscu klana metalaca. Sklanjajuci se u okrilje jedne grupe, prikrivaju manjak samopouzdanja. Ja licno postujem metal kao muzicki pravac iako ga ne volim narocito. Isto tako postujem i ljude koji imaju izgradjen bilo kakav muzicki ukus, stil oblacenja i stil zivota uopste.
A svi oni koji smatraju da treba da se oblace i ponasaju po jednom stereotipnom obrascu zato sto slusaju tu i tu muziku nisu nista drugo do klinci u krizi identiteta.

ali ti si vezao celu supkulturnu kategoriju za jedan stereotipni obrazac. ja sam metalac, pa eto pogledaj mi sliku na profilu i bice ti sve jasno.

Ja mislim da se metalci kupaju, osaim ako nisu masni rošavi metalci koje je spomenula naša koleginica Dunjica...

Milka... Seres kao grlica... Ja sam metalac... Skupljam se sa metalcima... Kupam se svako vece, perem kosu... Sta sad po tvom kriterijumu ja nisam metalac??? Metal i R'n'R uopsteno nije muzika nego nacin zivota... Likove kao ti bez grama mozga koji ovde prosipaju mudrost ne podnosimo organski... Iz jednog prostog razloga... Ne diram te ne diraj me... Ali nekako takvi likovi bas vole da diraju i svaki nas kontakt se ne zavrsi lepo po njih.... \m/

Sweeney upravu si...potpuno...