Prijava
   

Metalac

Osoba koja se(ne nužno) protivi najpopularnijim pravcima muzike u svetu(hip hop, r'n'b, elektronska, pop i na kraju, naravno, turbo folk). U većini slučajeva žrtva predrasuda mnogih neistomišljenika koji smatraju da se sve što definisani slušaju ubraja u iživljavanje, sektu, vrištanje, sektu, crnilo, sektu, smrt, krv, sektu i ostalo o čemu ne treba da se razmišlja ako nisi "sektaš"... Elem, postoje viši i niži nivoi obožavanja ovog pravca muzike koji ima bezbroj grana po kvalitetu, kao i po broju slušalaca. Nisu isti fanovi Disturbed-a, fanovi Dream Theater-a, fanovi Queensryche-a, kao ni fanovi Canibal Corpse-a. Svako ima svoju granicu tolerancije. Svako ima svoj ukus, a o ukusima vredi raspravljati koliko i o religiji ili politici.

Komentari

pa, ja slušam Cannibal Corpse, Marduk, Dream Theater, Disturbed, Kataklysm, Tool, Sentenced i podjednako volim te bendove. nema pravila čini mi se.

Opet, sto ona rece - ukusi! Usput zy, tvoj je katastrofalan! :-)))

Što se mene tiče slušam i metal i psihozu (psihodeliju) i malo rep (to sam batalio smara brate) naravno i turbinu i sve znači što može da se sluša i imam jedinstven stav po tom pitanju: Brate slušaj šta god oćeš, niko ti ne brani al nemoj bre da navlačiš tu crninu na sebe i plašiš narod na ulici. I druga stvar, to se preraste, kad prevališ 20tu postaće ti skoro svejedno da li imaš dugu ili kratku kosu a martinke i rokericu možeš i da odložiš u ormar na zaslužen odmor.

Ne nužno, ali u principu se protivi.
+

+ Mada se za hip-hop ne slažem (mislim na pravi hip-hop ne 50 Cent, Juice i tako to). Ja sebe smatram metalcem, iako ne nosim majice raznih bendova, nitne, martinke i sl. Jedino imam dugu kosu. Ali, više volim da se družim sa nekim ljudima koji furaju hip-hop nego sa većinom "metalaca" (namerno navodnici) koje poznajem. U svakom slučaju, ok defka.

Твој је минус јако битан. :)

Od mene +
Mada se delimicno ne bih slozio sa ovim oko fanova. Ja licno najvise slusam folk i black metal, sto ne znaci da ne slusam heavy ili treash... Gotivim sve od canibala preko metalike, mejdena, kreatora, ensiferuma, turisasa do Borgira i kompanije... Mada moram priznati Glem pozere bas nesto ne mirisem... A ovo vazi za 99% metalaca koje ja znam, a znam ih mnogo......

Ja mao zalazim u metal,ali progresiv.
Tako da da,mislim da ljudi koji slušaju progresiv uglavnom nisu tolki sektaši kao oni što slušaju npr. Grajndkor ili išta slično.