Prijava
   

Mi nismo anđeli 2 i 3

Uništavanje kultnog filma na naše oči, čin nepatvorene pohlepe. Od legende domaćeg filma, prvo je Dragojević Anđele srozao na američku romantičnu komediju, a zatim su dalje srozani na mrtvu trku bajatih rokera, narodnjaka i loše glume, sa sve Sekom Aleksić, koja kao tu predstavlja neku ekstra ribu. Ne znam koliko mu je uspelo da njenim poprsjem izvuče gledanost. Sve u svemu, bedno...

Komentari

jeste, jeste - u pravu si!

Razlika između onog prvog i drugog i trećeg zajedno,je ono što se u engleskom jeziku opisuje kao "funny" za prvi deo, a kao "silly" za drugi i treći deo.U američkoj verziji engleskog,to "silly" bi otprilike bilo nešto kao nategnuto,isforsirano,"smešno u pičku materinu" ili "ma pocrkasmo od smeja,do mojega...".
Interesuje me gospodžo,koji je naš izraz za tako,na taj način smešno.Nije valjda da Amerikanci imaju izraz a mi ne?!!

Koliko znam, Dragojević nema nikakve veze sa trećim delom, nije ni režiser ni producent. Zar ne? Drugi deo je, ipak, podnošljiv. A koje su šanse da snimiš nastavak kultnog filma i da bude približno dobar kao "original"? I nema ništa loše u "holivudizaciji" srpske kinematografije, sve dok Dragojević i Stojanović i dr. snimaju dobre filmove. Treći deo "Anđela" je, naravno, smešan, tj. "silly", što bih ja radije preveo sa "budalast"..

Splavovi su meka i medina

2 librarian: čudno, nisam znala da nije režirao 3.deo, za drugi deo sam znala jer sam čitala intervju. hvala, sad ću da ispravim da ne dezinformišem okolo.

Sto se tice ovog za Seku, njeno poprsje i gledanost...
He got me xD

Slazemo se!:)
Treci sam kao i uspeo da pogledam,i bio mi je kao i zanimljiv u nekim delovima,al drugi...Nisam mogao da odgledam do kraja.Sreca sto su ga prikazivali na tv-u,ubio bih se da sam platio kartu...

Strašno. Ja zbog drugog nisam ni gledala treći. Pokopao bi me, mislim.